Kjøkkenrådgiver til planlegging, innredning og teknologier.
Tips til planlegging, installering og vedlikehold

hansgrohe kjøkkenrådgiver: Fra det optimale produktvalget til de nyeste teknologiene

Du skal fornye kjøkkenet og lurer på hva du må ta hensyn til under planleggingen? Hva er de nyeste teknologiene til drømmekjøkkenet ditt? Her finner du verdifull informasjon om kjøkkenarmaturer og kjøkkenprodukter. Kjøkkenrådgiveren til hansgrohe hjelper deg med produktvalget og gir praktiske tips om installering og pleie. For langvarig glede på kjøkkenet ditt.

Midtpunktet ved kjøkkenvasken

Veiviser til mer estetikk og opdatert teknikk i drømmekjøkkenet

Vår praktiske kjøkkenrådgiver hjelper deg å sette sammen drømmekjøkkenet ditt – nesten som en gjennomarbeidet oppskrift bidrar til en perfekt matrett. Det er jo ikke hver dag man planlegger et nytt kjøkken. Enten det er nybygg, renovering eller modernisering: Dine personlige ønsker og behov står i sentrum. I kjøkkenplanleggingen dreier alt seg om dine estetiske ideer og din oppfatning av komfort. Vi bistår deg på veien til drømmekjøkkenet ditt.

Det har skjedd spesielt mye når det gjelder kjøkkenvasken. Her informerer vi om innovative teknologier og hvordan de bistår alle aktører på kjøkkenet. Se moderne betjeningskomfort som sørger for et smidig arbeidsforløp. Finn forslag til planleggingen av det ergonomiske kjøkkenet og praktiske tips til installering, pleie og vedlikehold av førsteklasses kjøkkenprodukter. Slik at du får langvarig glede av dine flotte, nye kjøkkenhjelpere.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG