Her finner du reservedeler til dusj, vannkran og badekar.
Online reservedelskatalog

Riktig reservedel til ditt hansgrohe-produkt

hansgrohe-produkter er høyverdige produkter konstruert for lang tids bruk. Hvis noe skulle bli slitt i årenes løp, finner du nødvendige reservedeler her – originaldeler fra hansgrohe, naturligvis. Vi har samlet reservedeler til dusj og armaturer på badet eller kjøkkenet oversiktlig i vår database for reservedeler.

Finn reservedel til blandebatteri fra hansgrohe raskere.
Den praktiske online reservedelskatalogen fra hansgrohe hjelper deg å finne raskt fram til nødvendige reservedeler med detaljerte komponentoversikter.

hansgrohe-produkter: Finn enkelt fram til reservedeler og teknisk informasjon

Vil du vite om en reservedel er tilgjengelig, eller har du spørsmål om et baderoms- eller kjøkkenprodukt og hvordan det fungerer? Den omfattende hansgrohe online reservedelskatalogen gir deg oversikten.

I vår online reservedelskatalog finner du alle produkttekniske detaljer, tekniske tegninger og informasjon om servicedeler til alle serier fra hansgrohe. Detaljerte eksplosjonstegninger viser presist hvordan de enkelte komponentene hører sammen, slik at alt skal fungere pålitelig også etter utskifting.

I tillegg finner du serviceanvisninger, montering- og servicevideoer her: Alle gir deg hjelp til å skifte ut de defekte delene. Av og til trengs det hjelpemidler: Verktøy og O-ringer, for eksempel, finner du under overskriften "Spesialdeler". For at dine hansgrohe-produkter skal holde seg fine lenge, finner du også passende vedlikeholdsanvisninger i vår reservedelskatalog.

Kast et blikk inn i produktets indre på nettet

Vår online reservedelskatalog er et praktisk oppslagsverk som omfatter både aktuelle og historiske baderoms- og kjøkkenprodukter. Datablad med reservedelliste og artikkelnummer foreligger i pdf-format for alle. Det er oversiktlig og forenkler din bestilling hos forhandleren.

Tegninger, teknisk informasjon, servicedeler og mye mer finner du også på vårt produktområde. Bare klikk på produktet som interesserer deg på fanen ”Tekniske data” eller ”Tilbehør og reservedeler”.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG