La deg informere og inspirere

Brosjyrer og kataloger til nedlasting

Hvilken dusj passer til meg, hvilket armatur skal jeg velge til servanten? Hva er nytt hos hansgrohe? Og hvordan tar jeg vare på mine kvalitetsprodukter? Alt det – og mye mer – finner du i våre kataloger og brosjyrer. Det er bare å laste ned. Og så: Opplev gleden ved å dukke ned i hansgrohes produktverden for bad og kjøkken.

 • hansgrohe baderomsnyheter 2022

  hansgrohe baderomsbrosjyre

  Her kan du finne dusjer og armaturer som vil gi deg stor nytelse og glede. Slik at du får det enda bedre på badet og kjøkkenet. Med interessant informasjon om design, teknikk og varemerket hansgrohe.

  Last ned hansgrohes baderomsbrosjyre her (PDF, 8.4 MB)
 • hansgrohe rengjøringsanbefalinger

  Hva skal du passe på når du vedlikeholder dine kvalitetsdusjer og -armaturer fra hansgrohe? Her finner du alt som er verdt å vite. For varig skinnende design og feilfri funksjon.

  Last ned verdifulle rengjøringstips (PDF, 746 KB)
 • Norsk standardbrosjyre

  Standardbrosjyre

  I denne brosjyren har vi samlet de produktene til baderom og kjøkken som er viktigst på det norske markedet. Slik får du raskt overblikk over vårt sortiment.

  Last ned standardbrosjyren her (PDF, 28 MB)
 • hansgrohe Innovations

  Din internasjonale brosjyre med viktig informasjon og billedmateriale. Opplev det siste bad- og kjøkkenutvalget fra premiummerket hansgrohe. Vær oppmerksom på at lanseringsdatoer i brosjyren kan avvike fra datoene som gjelder i Norge.

  Last ned her (PDF, 15 MB)
 • hansgrohe FinishPlus-brosjyre

  hansgrohe FinishPlus-overflater

  Gi badet ditt personlighet med trendy farger. Hele baderommet kan innredes i samme overflate, fra kran og dusjløsning til tilbehør og avløp.

  Last ned FinishPlus-brosjyren her (PDF, 13 MB)
 • hansgrohe brosjyre med blandebatterier for kjøkken.

  Kjøkkenarmaturer

  Se kjøkkenarmaturene fra hansgrohe som inspirerer med minimalistisk design og innovative funksjoner i forskjellige overflater.

  Last ned kjøkkenbrosjyren her (PDF, 6.9 MB)

Whitepaper: Eksklusiv veiledning om baderomsoppussing og nybygg

Nytt, informativt, eksklusivt: Våre whitepapers om baderomsplanlegging er gratis, svært praktiske guider for alle som ønsker å renovere eller oppdatere badet sitt. Leter du etter inspirasjon eller til og med konkrete råd til implementering? hansgrohe gir deg omfattende informasjon for å hjelpe deg gjennom alle planleggingsfaser.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG