La deg informere og inspirere

Brosjyrer og kataloger til nedlasting

Hvilken dusj passer til meg, hvilket armatur skal jeg velge til servanten? Hva er nytt hos hansgrohe? Og hvordan tar jeg vare på mine kvalitetsprodukter? Alt det – og mye mer – finner du i våre kataloger og brosjyrer. Det er bare å laste ned. Og så: Opplev gleden ved å dukke ned i hansgrohes produktverden for bad og kjøkken.

 • hansgrohe bath products catalog

  hansgrohe baderomsbrosjyre

  Her kan du finne dusjer og armaturer som vil gi deg stor nytelse og glede. Slik at du får det enda bedre på badet og kjøkkenet. Med interessant informasjon om design, teknikk og varemerket hansgrohe.

  last ned hansgrohes baderomsbrosjyre her (PDF, 14 MB)
 • hansgrohe bath products catalog

  hansgrohe rengjøringsanbefalinger

  Hva skal du passe på når du vedlikeholder dine kvalitetsdusjer og -armaturer fra hansgrohe? Her finner du alt som er verdt å vite. For varig skinnende design og feilfri funksjon.

  Last ned verdifulle rengjøringstips her (PDF, 757 KB)
 • hansgrohe bath products catalog

  hansgrohe nyheter 2019

  Her finner du de nyeste hansgrohe-produktene. Med deres design og teknikk blir omgangen med vannet som ny, og du får de herligste vannopplevelsene.

  Last ned nyhetsmagasinet her (PDF, 10 MB)
 • hansgrohe PowderRain brosjyre

  Nyhet: hansgrohe PowderRain

  Her finner du den interaktive brosjyren med filmer og informasjon om den helt nye hansgrohe-stråletypen PowderRain som omfavner deg i de fineste mikrodråpene.

  Last ned brosjyren her (PDF, 73 MB)