Tips til monteringen

Slik monterer du kjøkkenarmaturet helt enkelt

Kjøkkenet skal fornyes. Hos hansgrohe finner du kjøkkenprodukter som passer til alle individuelle behov og innbyggingssituasjoner. Les om våre anbefalinger her: Se hvilke valgmuligheter du har og hva du må ta hensyn til ved montering av blandebatteri på kjøkkenet.

Tips til optimal montering av et hansgrohe kjøkkenarmatur

Kjøkkenarmaturet er nok det mest brukte verktøyet i husholdningen. Her er det sikker montering og optimal brukerkomfort som gjelder. Velg den kjøkkenhjelperen fra hansgrohe som er optimal for deg. En som gjør arbeidet på kjøkkenet lettere.

  • Grepet passende plassert: Mange hansgrohe blandebatterier kan monteres med grepet til høyre eller venstre, alt etter personlige preferanser og behov. Velg et armatur med loddrett grep ved begrenset plass mellom armatur og vegg og gjør det samtidig vanskelig for barnehender å slå på det varme vannet.
  • Fleksibel tilkopling og stabilitet: Samtlige hansgrohe kjøkkenarmaturer byr på enkel og sikker montering med fleksible tilslutningsslanger og en integrert stabiliseringsplate. Dette er tilkoplinger du kan stole på.  
  • Frihet ved installering: De lange, fleksible slangene på hansgrohes kjøkkenarmaturer gjør det lett å velge monteringssted ut fra dine behov ved oppvaskkummen.

Når vasken står foran vinduet

Montering foran vindu: Legg armaturet enkelt ned foran vinduet.
Står oppvaskkummen rett foran kjøkkenvinduet? Ikke noe problem. Med et blandebatteri til montering foran vindu kan du åpne vinduet helt.

I mange kjøkken er plassen til kjøkkenvasken tegnet inn rett foran vinduet. Hva når man skal pusse vinduet eller lufte, hvis vinduet åpnes innover? Da trenger man et spesielt kjøkkenarmatur. Spesielt når kjøkkenvasken er konstruert i en høyde som imøtekommer ergonomiske behov, men det er lite plass opp til vinduets underkant.

En rekke kjøkkenarmaturer fra hansgrohe egner seg perfekt til montering foran vindu. Da legger man ganske enkelt ned armaturet når vinduet skal åpnes. Kroppen løftes rett opp fra forankringen og legges på siden. Det kan til og med gjøres med én hånd. Den fleksible, lange tilslutningsslangen gir stort spillerom.

Alle kjøkkenarmaturer til montering foran vindu

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG