Kjøkken for alle livssituasjoner

Hvilken kjøkkentype er jeg?

Skal du planlegge et kjøkken som passer perfekt til ditt liv? Se her hvordan kjøkkenets hjerte hjelper deg optimalt i nettopp din hverdag: Om det planlegges til en familie eller singelhusholdningen. Om du gjerne vil kokkelere som en proff eller legger størst vekt på design. Eller vil ha et kjøkken som gjør hverdagen enklere.

Kjøkkentype: Familiekjøkken med plass og brukerkomfort.
Familiekjøkkenet er ment for ulike brukere og den mangfoldige hverdagen på kjøkkenet.

Familiekjøkkenet for den travle hverdagen

Alt skjer på familiekjøkkenet: Mat lages til liten og stor, ikke sjelden samtidig, nyheter utveksles og hender vaskes, noen skal ta et glass vann, og ikke glem skålen til husdyret. Da trengs deg mye plass og stor arbeidsflate. Drømmekjøkkenet for de mange ulike oppgavene kombinerer du smart med en dobbelkum eller en stor oppvaskkum og en av de svært funksjonelle kjøkkenarmaturene. En avstemt kombinasjon av kum og armatur er til glede både for liten og stor.

Kjøkken for halvproffe og ambisiøse hobbykokker.
Dette drømmer hobbykokker om: Vannet er tilbake akkurat der det trengs. Dusjuttrekk og veksling med knappetrykk med én hånd med Select.

Hobbykokker: På linje med proffene 

Eller er du hobbykokk og vil at selv kompliserte arbeidsmomenter skal gå som smurt? Da er det viktig med oversiktlig organisert oppbevaringsplass og topp funksjonalitet på arbeidsplassen rundt vannet. Det må gå unna med det høyverdige kjøkkenarmaturet: Vann med nødvendig stråletype og temperatur til å vaske grønnsaker, skylle fisk og kjøtt, ikke minst til presis fylling av kjelene. Det fungerer spesielt lett med knappetrykk med Select-teknologien, og hvis man har hendene fulle, kan man bruke håndbaken i forbifarten. ComfortZone for omgang med kjeler og kar av ulik høyde og stor aksjonsradius med det spesielt brukervennlige slangeuttrekket gjør arbeidet effektivt. Vurder også to oppvaskkummer ved siden av hverandre for ulike oppgaver, eller en stor kum med tilstrekkelig plass til både brett og panner.

Slik arbeider du optimalt på din private kokkearena

Kjøkkentype: ergonomisk kjøkken for alle generasjoner.
Hvis flere generasjoner bruker kjøkkenet, betyr ergonomi og enkel betjening komfort for alle.

Moderne kjøkken for alle generasjoner

Ønsker du et kjøkken der du også kan arbeide avslappet i fremtiden? Her er det tips til hvordan et godt planlagt kjøkken kan være til hjelp når man ikke lenger er like frisk og rask. Ergonomisk og dermed ryggskånende plassering av oppbevaringsplass, elektrisk utstyr og arbeidshøyder avlaster brukere i alle aldre. Velg stekeovn og oppvaskmaskin i øyehøyde der det er mulig. Og fullt uttrekk er en nødvendighet: På den måten unngår du vanskelig tilgjengelige hjørner i skapene. I tillegg er god belysning, korte avstander uten snublefeller og intuitiv betjening plusspunkter for ergonomien. Kjøkkenarmaturer med Select-funksjon tilbyr den høyeste komforten ved oppvaskkummen, og det letter kjøkkenarbeidet for alle. Vannet renner med et knappetrykk med forhåndsinnstilt temperatur og strålestyrke og slås like enkelt av: særdeles komfortabelt når hendene er opptatt eller skitne etter kjøkkenarbeidet. Brukerkomfort ved oppvaskkummen er avgjørende for mennesker med redusert aksjonsradius: ComfortZone for optimal høyde eller betjeningselementer i gripehøyde er til stor hjelp.

Ergonomi for alle på kjøkkenet

Kjøkkentips: dette kjøkkenet satser på design.
Med det utsøkte kjøkkenarmaturet og matchende oppvaskkum fremhever du stilbevisstheten på kjøkkenet uten å gå på akkord med funksjonaliteten.

Kjøkkenhøydepunkter i den designbevisste boligen

Planlegger du et kjøkken som skal sette et spesielt preg på boligen med utsøkt design? Da kan du gjøre kjøkkenarmaturet til et høydepunkt ved oppvaskkummen! Kanskje er en kjøkkenøy med arbeidsflate og oppvaskkum det nye midtpunktet i det åpne kjøkkenet? Kombiner den minimalistiske geometrien og formfullendte elegansen til hansgrohes blandebatteri med ditt individuelle designmiljø. Valget av kjøkkenvask kan også underbygge boligstilen: Enten du har innredet puristisk og liker glansen fra rustfritt stål og rene linjer, eller snarere foretrekker varme og naturlige materialer. Den gjennomtenkt utformede oppvaskkummen blir et optisk midtpunkt i kjøkkenet i kontrast til andre overflater og begeistrer hver dag. hansgrohes kjøkkenarmaturer er høydepunkter med fullendt design: Designstudioet Phoenix Design står bak formgivningen.

Blikkfang til kjøkkenvasken

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG