Hansgrohes hovedsete i Schiltach.
En merkevareprodusent presenterer seg

Hansgrohe Group i tall og fakta

Her får du det som er verdt å vite om foretaket Hansgrohe. Hansgrohe er blant de få globale aktørene i VVS-bransjen, med sine 33 selskaper og 22 salgskontorer over hele verden. Selskapet sysselsatte ca. 4 700 medarbeidere i forretningsåret 2018 og leverte produkter i mer enn 140 land. I tillegg til hansgrohe er AXOR et av merkene som hører hjemme i Hansgrohe Group

Fremtid krever opprinnelse

Armatur- og dusjspesialisten Hansgrohe er et tradisjonsforetak. Grunnleggeren Hans Grohe begynte i det små i 1901 med en metallvarebedrift i Schiltach i Schwarzwald. Der et foretakets hovedsete og kreative sentrum fortsatt. Men i dag er varemerket hansgrohe ”kloke Hans” skapte verdensberømt: Produktene brukes og verdsettes over hele kloden.

Hansgrohe Group: Til stede på alle kontinenter

Selskapet Hansgrohe ...

  • er et europeisk aksjeselskap (Societas Europaea) som ikke er børsnotert;
  • har to hovedaksjonærer:
    - det amerikanske konsernet Masco Corporation, Taylor/Michigan, som hovedaksjonær (68 prosent) 
    - Syngroh Verwaltungs- und Beteiligungs-GmbH, Schiltach, Familie Klaus Grohe (32 prosent).

Den internasjonale Hansgrohe Group har produksjon i Tyskland, Frankrike, Kina og USA.

Til orientering: Varemerket hansgrohe – foretaket Hansgrohe

På dette nettstedet finner du alt vedrørende varemerket hansgrohe og dets kvalitetsprodukter for bad og kjøkken. Designmerket AXOR er også et merke i Hansgrohe Group der du finner produktkolleksjoner som AXOR Starck, AXOR Citterio og AXOR Uno. Produktene for luksuriøse bad og kjøkken finner du på AXORs nettsted. På sidene til Hansgrohe Group har vi samlet viktig informasjon om foretaket Hansgrohe .

De etterfølgende lenkene fører deg direkte til Hansgrohe Groups nettsted:

Fremgangsfaktor nummer 1: Medarbeidere

Det har også vært slik siden 1901: Hos Hansgrohe arbeider det mennesker som liker å gå i detaljer. Som elsker å omgås vakre og velfungerende kvalitetsprodukter. Som utmerker seg innenfor sine fagområder med fremragende fagkunnskap. Som daglig tenker nytt, også når det gjelder vannressurser. Av disse engasjerte menneskene er det i dag rundt 4 700, og de er avgjørende for den vedvarende veksten til Hansgrohe Group.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG