Hovedkontoret til Hansgrohe Group i Schiltach, Tyskland.
En global aktør presenterer seg

Hansgrohe Group i tall og fakta

Hansgrohe Group har sitt hovedkontor i Schiltach (Tyskland) og er en global aktør innen baderoms- og kjøkkenindustrien. Her kan du finne ut mer om selskapet og verdiene deres. AXOR er forresten en av merkevarene til hansgrohe, som tilhører Hansgrohe Group.

Fremtid krever opprinnelse

Hansgrohe Group er et ledende selskap innen baderoms- og kjøkkenbransjen når det gjelder innovasjon, design og kvalitet. I tillegg til premiummerket hansgrohe, nettsiden du besøker akkurat nå, hører også designmerket for luksuriøse baderom og kjøkken, AXOR, inn under selskapet Hansgrohe.

Selskapet ble grunnlagt i Schwarzwald i 1901, og gir form og funksjon til vannet med armaturer, dusjer og dusjsystemer. Enestående oppfinnelser som

  • den første hånddusjen med ulike stråletyper,
  • den første uttrekkbare kjøkkenarmaturen eller rett og slett
  • den første dusjstangen

preger selskapets historie.

Hansgrohe Group står for kvalitetsprodukter med lang holdbarhet og ansvar for mennesker og miljø. Den bærekraftige produksjonen av ressursbesparende produkter er internasjonalt forankret i bedriftens aktiviteter. 

Hvis du ønsker å lære mer om selskapet, vil følgende lenker hjelpe deg. De leder direkte til nettstedet Hansgrohe Group, hvor vi har samlet all viktig informasjon.

Suksessfaktor: Medarbeiderne

Hos Hansgrohe arbeider det mennesker som liker å eksperimentere. Som elsker å ha med vakkert designede og velfungerende kvalitetsprodukter å gjøre. Som stråler av enestående kunnskap innen sine spesialområder. Som forplikter seg til noe nytt hver dag, også når det gjelder vann som element. Disse er nøkkelen til at suksessen til Hansgrohe Group vedvarer.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG