hansgrohe drømmebadguide til baderomsinnredning

Med disse baderomsideene finner du drømmebadet ditt

Skal du pusse opp, eller drømmer du om et helt nytt bad? Har du allerede ideer, men kunne tenke deg profesjonell rådgivning? Da kan du gå gjennom mulighetene sammen med oss her. hansgrohes drømmebadguide hjelper deg å finne din baderomsstil. Farger, former, materialer: Alt harmonerer i disse stileksemplene. Hva passer til deg og ditt hjem?

drømmebad: Se dem her

Ønskeliste for baderomsinnredning

Se her: Boligideer og stileksempler til badet

Innredningsmulighetene for badet er grenseløse. hansgrohe vil gjerne hjelpe deg å finne de optimale baderomsproduktene som passer til boligens interiør og understreker din egenart. hansgrohes drømmebadguide er et planleggingsverktøy som inspirerer. Og en stilfinner du kan planlegge med.

Det lekne nettverktøyet fullt av drømmebad

Leker du med tanken om en lys velværeoase der en hvilesone inviterer til avslapping? Elsker du den nordiske stilen som bringer det nordiske landskapet inn i huset? Eller snarere en puristisk eleganse – kanskje du har bodd på hotell nylig? Nei. Du følger deg egentlig best til rette i den orientalske munterheten i et tyrkisk bad. Valgets kvaler, valgets kvaler ...

Det er på tide å bli kjent med drømmebadet og planlegge målrettet

Slik virker det: De to miljøbildene du ser her viser hver sin stil. Klikk spontant på det motivet du liker best (”særegent” eller ”puristisk”?). Gjør det flere ganger. På den måten begrenser du utvalget klikk for klikk. Til slutt presenterer vi bad for deg som du kan like. Fortsett med dette helt til du har funnet drømmebadet ditt.

Liker du en dusj eller et blandebatteri som er avbildet? Du finner konkret informasjon om de avbildede hansgrohe-produktene i drømmebadene. Du kan like disse og sette dem inn i en huskeliste. Med liste og informasjon er du perfekt forberedt når du går til forhandleren.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG