Idrettssponsing fra varemerket hansgrohe.
BORA-hansgrohe

EAT. RACE. SHOWER. REPEAT.

Som eksperter på vannglede engasjerer vi oss i sport: hansgrohe er offisiell tittelsponsor for det ambisiøse sykkellaget BORA-hansgrohe. Ved Tour de France 2020 står prestasjon og regenerasjon, lagånd og følelser i fokus. I levende podkaster om løpet forteller våre sykkelryttere om hvordan en deilig dusj gir både avslapning og nye krefter.

Tour de France 2020 & BORA-hansgrohe: Podkast om sykkellaget 

Guttene tøyer grensene sine daglig med utholdenhet og dynamikk i de krevende jobbene sine. Vann hører med i den daglige energidosen: hansgrohe bidrar ved å fokusere på den neste utfordringen og tilbyr avslapping i dusjen etter en anstrengende dag. Motivasjon og belønning med den forfriskende livseliksiren verdsettes av idrettsutøvere som daglig presterer på høyeste nivå, ikke minst under Tour de France 2020.

Forberedelse til neste etappe eller nedkjøling og oppfriskning etter en topp-prestasjon: Vannfornøyelse med hansgrohe støtter sykkelrytterne under et av verdens viktigste sykkelløp. Med vår podkast kan du også bli med når rytterne forbereder seg til starten den 29. august og deler personlige opplevelser under løpet. Det og annet „backstage“-materiale får du i podkasten som du kan nyte hjemme i et „relaxing moment“.

Med hansgrohe kan du også selv få en forfriskende pause fra hverdagen. Finn inspirasjon til avslappende øyeblikk på Facebook og Instagram

BORA-hansgrohe kjører mot suksess

Følg med:

Sykkelteamet BORA-hansgrohe informerer på deres offisielle hjemmeside og er også aktivt i sosiale medier:

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG