Idrettssponsing fra varemerket hansgrohe.
BORA-hansgrohe 

BEYOND RACING:
Lagånd og personlig motivasjon 

Hva forbinder oss med sykkelsporten? Vi brenner for toppkvalitet og topplag. Om det er hos hansgrohe eller innen sykkelsport: Lagånd er avgjørende. Vi har vært offisiell tittelsponsor for UCI World Tour Team BORA-hansgrohe siden 2017. Motivasjonen til syklistene som har hatt suksess over hele verden inspirerer oss.

BEYOND RACING ser bak kulissene

Er du begeistret for førsteklasses sport og heier på sykkelrittene, slik som mange andre fans? Da lurer du sikkert på hva som motiverer utøverne til å presse seg selv til det ytterste hver dag. Hvilken motivasjonskilde har utøverne, hvordan fokuserer de på neste utfordring og hvor finner de støtte?
Formatet "BEYOND RACING" presented by hansgrohe ser bak kulissene og gir ordet til medlemmene i teamet, som gjør det mulig å lykkes som et team. Følg proffsyklistenes personlige erfaringer og tankene som ligger bak topprestasjonene.

hansgrohe har vært offisiell tittelsponsor siden 2017 og har allerede forlenget engasjementet til slutten av 2024. 

Mennesket står i fokus i suksesshistorien

Å skape resultater sammen, lade batteriene etter et løp, slappe av og nyte friheten: BORA-hansgrohe-verdenen er full av personlige historier. Fra hippe snurrebarter, som guttene anla for å markere 120-årsjubileet til hansgrohe, via personlige opplevelser som profesjonell syklist til innsikt i rittene.

BORA-hansgrohe kjører mot suksess

Hvor, når og hvem – til rittrapporter og videoer

Sykkelteamet BORA-hansgrohe informerer på sin offisielle hjemmeside og er også aktivt i sosiale medier:

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG