Stort dusjhode med stråleskive av hvitt glass.
Gjennomgående godt informert og støttet

Service med varemerkekvalitet

Vi hos hansgrohe vil at du skal være gjennomgående godt informert. Her finner du nyttig informasjon om våre produkter, enten det gjelder rengjøring eller garanti. Og underholdende: Se vårt store produktmangfold i brosjyrer og apper, også interaktivt. I hansgrohes showroom eller på messer kan du oppleve alt i levende live: ta på produktene og prøv dem ut. Lykke til med fordypningen!

hansgrohe på din side

Vi er der for deg: Hos hansgrohe gir utdannede fagfolk personlige råd og tar seg av dine anliggende – enten det dreier seg om spørsmål om et produkt eller ytterligere informasjon. Sanitæreksperter gir også hjelp ved komplekse tekniske problemer. Samtalepartnerne er erfarne baderomsproffer innenfor bruksteknikk og er svært godt kjent med våre kvalitetsproblemer. Ta kontakt med oss!

Vi lar deg ikke være alene på veien til velværebadet

Opplev hansgrohe live: benytt vårt tilbud om inspirasjon og fakta og prøv ut ønskeproduktene dine komfortabelt ved hansgrohes hovedkontor i Schwarzwald og ikke minst i faghandelens utstillinger, som satser på topp kvalitet med hansgrohe. 

Du kan også i ro og mak bla gjennom hansgrohes produktverden i våre brosjyrer og prospekter. Lurer du på noe om garantien? Du finner all informasjon om hansgrohes produsentgaranti på vårt nettsted. Kanskje du lar deg friste av de apper og mobiltjenester vi presenterer utførlig her. 

Vi tar deg gjerne imot på en av messene, der hansgrohe presenterer seg med sine samarbeidspartnere – kanskje i ditt område i nær fremtid?

Eller er du ute etter en bestemt detalj vedrørende et av våre produkter, et mål eller en praktisk opplysning om installeringen? Reservedelskatalogen er en sann gullgruve.

Vil du vite enda mer? Det er godt mulig at svaret allerede er å finne i tjenesten FAQ, listen over ”Ofte stilte spørsmål”.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG