hansgrohe sBox

Montering og innbyggingseksempler for den smarte løsningen i oppvaskbenken

Innovative sBox rydder opp på kjøkkenet. Den inngår i den nye kjøkkenvaskkombinasjonen fra hansgrohe og sørger for at slangen i uttrekksarmaturen glir lett. Den optisk usynlige boksen monteres under oppvaskkummen. Se her hvordan sBox plasseres og bygges inn korrekt i enhver situasjon.

Montering av hansgrohe sBox i kjøkkenbenken.
hansgrohe kjøkkenvaskkombinasjon: en velfungerende enhet bestående av armatur, kum, betjeningsenhet, avløpsgarnityr og sBox.

Kontroller og sikker slangeføring i oppvaskbenken

En uttrekksdusj har mange fordeler. Den gir fleksibilitet og bevegelsesfrihet, og med den kan du fylle kjelene dine lekende lett. Og hva skjer med slangen når kjøkkenarmaturen ikke brukes? Den henger i skapet, akkurat der hvor avfallssorteringssystem eller skuffer sørger for orden. Med sBox tilbyr hansgrohe en smart løsning til alle som liker å ha det ryddig. Slangen glir lett og stille inn i sBox-huset. Ytterligere fordeler ved uttrekksdusj og sBox ser du på vår teknologiside.

Komplett system sørger for sikker planlegging

sBox inngår i hansgrohe kjøkkenvaskkombinasjon C71. En slik kombinasjon leveres monteringsklar med alt nødvendig tilbehør og kan integreres direkte i benkeplaten. Ettersom den leveres som en totalpakke, er alle komponenter perfekt tilpasset hverandre: fra armatur via kum til utløp og sBox. Ved å kombinere uttrekkbar tut og sBox får du en aksjonsradius på inntil 76 cm.Det er ikke mulig å kjøpe sBox separat.

Ryddig på 1, 2, 3: Montering av sBox i videoen

Video: installere hansgrohe kjøkkenvaskkombinasjon med sBox.

Egner sBox seg også til mitt kjøkken?

Ja. Selv om du har et lite kjøkken, oppvaskbenken står i et hjørne eller avfallssystemet tar mye plass i oppvaskbenken. Den 3 centimeter lange, 16 centimeter brede og 52 centimeter høye boksen passer i alle underskap med skroghøyde fra 74 centimeter. Selv om du har et lavere underskap er sBox det riktige valget. Bestill sBox mellomleggsskinne F12 (artikkelnr. 43333000) i tillegg til pakken.

hansgrohe sBox installeres under armaturen.
Ideelt sett bør hansgrohe sBox monteres rett under kjøkkenarmaturen. Fire individuelt flyttbare festeelementer sørger for at den sitter trygt fast.

Ideelt sett bør sBox monteres loddrett under kjøkkenarmaturen. To av festene er på undersiden av sBox og skrus fast i underskapets bunn eller bakvegg. Det er ytterligere to fester på fester på oversiden som skrus fast i bakveggen eller henges opp. Festeelementene kan forskyves og dreies inntil 360°. Dermed ligger det til rette for en enkel og rask innfesting. Med den store fleksibiliteten kan hansgrohe sBox monteres på flere måter. Den kan også settes enkelt inn i følgende monteringssituasjoner:

 

sBox montert hellende under kjøkkenarmaturen.
Slik ser monteringssituasjonen ut hvis eksempelvis bakveggen er lett forskjøvet. sBox kan monteres med en helling på +/- 20°.

Hindringer i gulvet eller en bakvegg som er forskjøvet forover

Hvis det ikke er mulig å montere rett under kjøkkenarmaturen (på grunn av hindringer), eller bakveggen er forskjøvet forover, monteres sBox litt på skrå. Den kan tippe forover eller bakover. Da retter du alle festene forover. Hvis du skal pusse bak sBox, tar du den enkelt ut av holderne. Maksimal anbefalt hellingsvinkel er +/- 20°.

sBox montert vippet sidelengs.
Hindringer i oppvaskbenken er ikke noe problem: sBox kan monteres med en helling mot siden (+/- 20°). Det er mulig med de fleksible festene.

Avfallsuttrekk, avløpssystemer eller vanskelig tilgjengelige vinkelventiler

Har du et avfallssystem stående under oppvaskkummen og ikke mer ledig plass? Ikke noe problem! Vipp sBox ganske enkelt til siden. Festene kan skrus fleksibelt i bunn, sider eller bakvegg. På den måten kommer du også i fremtiden enkelt til avfallsuttrekk, avløpssystem eller vinkelventil. Maksimal anbefalt hellingsvinkel er +/- 20°.

sBox montert med helling og forskjøvet på sideveggen.
Denne monteringssituasjonen gjelder for hjørnevasker eller vasker med avrenningsfelt. Her skrus alle festene inn på siden.

Hjørnevask, vask med avrenningsfelt eller oppvaskkum med armaturhull på siden

Hvis du har en av disse monteringssituasjonene, skal du montere sBox lett forskjøvet på sideveggen. Alle fester skrus inn på siden. Unngå å parallellforskyve sBox. (Hvis monteringen krever forskyvning, må ikke denne være på mer enn 30 mm mellom armatur- og utløpsaksen til sBox.)