I 1953 fant Hans Grohe opp dusjstangen Unica.
Nyskapende siden 1901

Internasjonal fremgang med tradisjon og innovasjon

Foretaket Hansgrohe ble grunnlagt i 1901. Siden da har det boblet av ideer i Schwarzwald. Og siden da har badepionérene tradisjonelt ligget ett steg foran. Enten det var den første hånddusjen til en rimelig pris, dusjstangen eller 1-greps armaturet: Se de spennende oppfinnelsene her. Mange av dem ble til milepæler i den internasjonale badekulturen.

Det er innovasjon som driver oss

Oppfinnelsen av Selecta-dusjen i 1968 var et lykketreff innenfor sanitærhistorien, men det var ingen tilfeldighet. For fagkunnskap og innovasjonsglede har fulgt hansgrohe lenge, faktisk i nærmere 120 år. Siden da har merkenavnet vært forbundet med høy kvalitet, og det med god grunn. Grunnleggeren Hans Grohe hadde så mange gode ideer at han i stor grad var med på å skrive det private badets utviklingshistorie. Hans håndverkskunst og formgivning var stildannende i mange tiår og beriker mennesker over hele verden den dag i dag.

Flerfoldige patenterte vannfornøyelser for brukerne

Hvis du i dag kjøper et hypermoderne baderoms- eller kjøkkenprodukt av premiummerket hansgrohe, profitterer du på denne omfattende erfaringen. Hansgrohe Group er en av de ledende innovatørene i bransjen. Oppfinnelsesrikdommen er knyttet til prisbelønnet design, utallige patenter og spennende fremmedteknologier. For med erfaringen i ryggen er blikket alltid rettet forover.

For deg som forbruker betyr det daglig glede over vakkert formgitte, brukervennlige og ofte sparsomme produkter som fungerer på sitt beste lenge. Og topp service, eksempelvis med omfattende rådgivning og reservedeler som lagerføres i mange, mange år.

hansgrohe: fra første dag, en trendsetter for hvordan vi bruker vann.

​​​​​​​Hvorfor hansgrohe? Her møtes pionerånd og tysk ingeniørkunst. Med sin hånddusj skapte Hans Grohe i 1928 det komfortable alternativet til den vanlige hodedusjen. Og i 1953 fant han opp dusjstangen, der hånddusjen kunne plasseres i ønsket høyde. Begge oppfinnelsene er standard på baderom over hele verden – dengang var de sanitære genistreker som forandret dusjvanene. Med vannsparende dusjer var hansgrohe forut for sin tid med ressurs- og miljøvern og ble til en ”grønn” bransjeleder.
RainTunes - digitally controlled shower scenarios
Fremtiden på badet: en digital dusjopplevelse, når vann, video, lyd, lys og lukt møtes i harmoni

Hvem er det som har oppfunnet det? hansgrohe.

 • Prismessig overkommelig hånddusj med hvitt porselenshåndtak (1928)
 • Automatisk av- og overløpsgarnityr for badekaret (1934)
 • Dusjsstangen Unica (1953)
 • Hånddusjen Selecta med stillbare stråletyper (1968)
 • De fargeglade dusjene i kunststoff Sixty og Tri-bel (1970)
 • Ettgrepsarmaturet Allegroh (1981)
 • Vannsparende hånddusj Mistral Eco (1987)
 • Forhåndsinstallerte dusjsystemer og dusjpaneler (1989)
 • Innbyggingssettet iBox universal (2000)
 • Regndusjen Raindance (2003)
 • Klimavennlige dusjer og blandebatterier med EcoSmart (2007)
 • ComfortZone-armaturer (2011)
 • PowderRain-teknologi for mikrofine dråper (2018)
 • RainTunes med digitalt styrte dusjscenarioer (2019)
 • og mye mer

Nåtid og fremtid for baderommet

The Hansgrohe Group is the Top Innovator in 2019.
Hansgrohe Group har vært en konstant kilde til gode produktideer helt siden 1901. Den tyske innovasjonskonkurransen TOP 100 har tildelt Hansgrohe Group kvalitetsbetegnelsen Top Innovator 2019.
Hos hansgrohe har vi fortsatt med å revolusjonere brukervennligheten for å gjøre de daglige øyeblikk med vann mer praktisk, økonomiske og trygge.
I denne prosessen har vi, fra første dag, konsentrert oss om mennesker og deres trivsel og behov. Produktsortimentet inkluderer digitale dusjprodukter og trendy fargevalg for kranene våre. Med sine nye baderoms- og kjøkkenprodukter tilbyr hansgrohe en enestående opplevelse med vann, som gir hjemmet sin egen unike sjarm.

Som et kraftsenter i Schwarzwald, med eget forsknings- og utviklingslaboratorium, jobber Hansgrohe Group kontinuerlig med nye ideer.  TOP 100-selskapet har mer enn 16 000 aktive patenter og lager fremdeles de fleste av sine produkter i det sørvestlige Tyskland. Med stolt engasjement for merkevaren Made in Germany. Et løfte om kvalitet du kan stole på.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG