Collage: det står kvalitet for med hansgrohe.
Grundig testet, uavhengig sertifisert

hansgrohe merkekvalitet på armaturer og dusjer

Hva betyr egentlig premium- eller merkekvalitet? For oss betyr det: høyeste kvalitet i form og funksjon. Slik at du kan leve lenge og lykkelig med hansgrohe-produkter. Strenge retningslinjer og tester for utvikling og produksjon er en selvfølge for vår del. Derfor bekrefter uavhengige sertifiseringsorganisasjoner vår høye kvalitet. Du kan stole på hansgrohe.

Hansgrohe leverer merkekvalitet. Det har vi gjort siden 1901

Med "kvalitet" tenker man først og fremst på høyverdige produkter. Det får du fra oss, det er ikke snakk om annet. Vi leverer kun utmerkede materialer som er godkjent for kontakt med drikkevann, og som har gjennomgått langtidstester. Men Hansgrohe Group legger mye mer i "kvalitetsarbeid". Kvalitetsbegrepet hviler på fire bæresøyler: produktkvalitet, designkvalitet, produksjonskvalitet og servicekvalitet.

Vi har lagt listen høyt. Det setter våre kunder verden over i likhet med våre partnere innenfor håndverk og prosjektvirksomhet pris på. Armatur- og dusjfabrikanten fra Schwarzwald er av gode grunner en av verdens ledende sanitærprodusenter. Og en designleder i bransjen.

Hansgrohes kvalitetsbegrep i fire dimensjoner

  • Produktkvalitet. Du kan stole på våre sikre og stabile produkter, som er utviklet for å vare lenge. Hansgrohe-kvalitet betyr også: Brukervennlighet, intelligente funksjoner, enkel montering og teknologier som gir deg en reell merverdi.
  • Designkvalitet. Ypperlig design overlever kortvarige trender. Resultatet: Du vil elske og like å bruke våre tidløse baderomsprodukter selv etter mange år. Hos Hansgrohe betyr designkvalitet alltid: innvendig og utvendig skjønnhet. Det er dokumentert med mange utmerkelser og designpriser.
  • Produksjonskvalitet. I sin produksjon velger Hansgrohe utsøkte materialer og satser på høyteknologi og presisjonsarbeid. Og på miljøvern, effektiv ressursbruk og gode arbeidsforhold for sine medarbeidere. Bærekraftige og høyverdig fremstilte produkter som dette, kan du kjøpe med god samvittighet.
  • Servicekvalitet. Vi er alltid der for deg. Møt oss på messer og arrangementer, eller opplev armaturene og dusjene live i Hansgrohes Aquademier. Det at våre partnere er topp skolert innenfor sine respektive håndverk, er også noe som kommer deg til gode.

For sanitærprodukter er det sikkerhet, hygiene og førsteklasses funksjonalitet som gjelder. Derfor benytter Hansgrohe på verdensbasis uavhengige kontroll- og sertifiseringsselskaper som Sintef, TÜV eller DVGW når det gjelder eksempelvis skåldings- eller drikkevannbeskyttelse, vann- og energisparing, sikker betjening eller elektronikk. Med det understreker merkevareprodusenten sine høye krav til kvalitet, forbruker- og miljøvern.

Video: Hansgrohe-kvalitet.
Sintef godkjenning

Sertifisert av Sintef:

Sintef Produktsertifisering er en frivillig, norsk sertifiseringsordning. Sintef produktsertifikat kan utstedes for byggevarer som ikke har krav om CE-merking og CPR-sertifikat, og angir at byggevaren er i samsvar med en nasjonal eller internasjonal produktstandard eller annen teknisk spesifikasjon, og at produksjonen er underlagt løpende kvalitetskontroll.
Til alle våre Sintef-sertifikater.
Kiwa godkjenning

Sertifisert av Kiwa: Typegodkjent i Sverige

Produkter med denne godkjenningen lever opp til mekaniske krav (EN standarder) og hygieniske krav (NKB4/EN15664). De er sertifisert av den uavhengige organisasjonen Kiwa som har gitt den svenske typegodkjennelsen.

Stempel TÜV SÜD Sicherheit geprüft, Produktion überwacht.

Sertifisert av TÜV SÜD: "Testet sikkerhet, overvåket produksjon"

TÜV-SÜD-stempel ”Sicherheit geprüft, Produktion überwacht” (testet sikkerhet, kontrollert produksjon) finner man på husholdningsutstyr, underholdningselektronikk, sports-, leke- og fritidsartikler, verktøy eller møbler. TÜV SÜD bekrefter med dette stempelet at fabrikantens produkter overholder nasjonale og internasjonale normer. I tillegg kontrolleres også produksjonsstedene.

hansgrohe merkeprodukter med TÜV SÜD-stempel er for eksempel:

  • Hodedusj Raindance Rainmaker, også med belysning
  • Dusjsett Unica Comfort med dusjgrep og fotstøtte
  • Innbyggingskummer i rustfritt stål i alle størrelser og utførelser