Funksjonell oppdatering uten snikksnakk

Zesis M33 ved skylling av grønnsaker.
Attraktivt pris-ytelsesforhold

Zesis M33: Minimalistisk design for ethvert moderne kjøkken

Leter du etter den rette kjøkkenarmaturen, enten du har behov for utskifting eller et kult, trendy interiør? Her er du i mål. Den nye hansgrohe Zesis M33-serien har et minimalistisk design som kan integreres sømløst i kjøkkenet og funksjoner som er enkle å bruke. Kort sagt: det beste fra to verdener, rask å installere og til en attraktiv pris.

Zesis M33 i matt svart kombinert med granittvask.
Den tidløse og moderne kjøkkenarmaturen Zesis M33 fremhever ethvert kjøkken. I den trendy, mattsvarte fargen danner den en perfekt duo med hansgrohe granittvask.

Armaturen som gjør det svært enkelt for deg

Med Zesis M33 blir beslutningen enkel: Kjøkkenarmaturen er forenklet til det mest nødvendige og imponerer i en håndvending med sin form og funksjon. Finn ut mer om den diskrete og vakre kjøkkenkranen med to høyder og to stråletyper, som når som helst og enkelt kan betjenes til en rekke bruksområder ved oppvaskbenken.

Den slanke armaturen Zesis M33 2jet i hansgrohes merkekvalitet er tilgjengelig med uttrekkbar dusj og to stråletyper (laminær/dusjstråle) i ComfortZone-høydene 150 og 160. Du kan enkelt bytte mellom stråletypene med venderen på tuten. Alternativt kan du velge Zesis M33 1jet med normalstråle i ComfortZone-høyden 150.  

Alle varianter av armaturserien er tilgjengelige i tre attraktive overflater: matt svart, krom og rustfritt stål. Slik kan du realisere stilen din på kjøkkenet eller skape et spesielt preg. Du vil bli overrasket over hvilken forskjell den attraktive, minimalistiske armaturen utgjør på kjøkkenet. Den trendy, mattsvarte overflaten kan du kombinere på en harmonisk måte med for eksempel hansgrohe granittvask.

sBox lite montert i underskapet.
På sBox Lite sørger en trekksnor på dusjslangen for at den uttrekkbare dusjen trygt og enkelt kan trekkes ut og returneres.

Mer komfort med uttrekkbar dusj

Den smarte slangeføringen sBox Lite er tilgjengelig på enkelte Zesis M33. Opplev den fleksible vannføringen med den uttrekkbare dusjen, som fungerer på en svært smidig måte takket være den geniale returmekanismen. Dette setter fart på arbeidsprosessene ved kjøkkenvasken. sBox Lite forhindrer at slangen setter seg fast eller vrir seg i underskapet. Det finnes også varianter med slangevekt.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG