Mann under store dusjstråler fra hansgrohe.
Opplev hansgrohe live

Opplev og test ut våre dusjer og blandebatterier på egen kropp

Man har lyst til å se på vakre ting. Finne ut hvordan de fungerer. Merke hvordan de føles. Du vil oppdage at det også gjelder produkter fra hansgrohe. Her kan du se og prøve ut våre blandebatterier og dusjer i virkeligheten. Kanskje det ender med at du blir forelsket i et produkt og vil ha det hjemme. I så fall finner du en forhandler i søket nederst på siden.

Hvor kan jeg prøve ut produktene?

På ferie og reise: Er du på ferie i Schwarzwald, eller kommer du forbi på vei til Sveits, Italia eller Frankrike? Vi blir glade for å se deg i hansgrohe Aquademie i Schiltach. Her kan du se og røre et stort utvalg av produkter. Og i hansgrohe Showerworld kan du selv teste alle dusjer på egen kropp.

Familier og barn: I Europas største fornøyelsespark, Europa-Park i Rust ved Freiburg, finner du våre produkter i hansgrohe "Kinderwasserwelt" for barn. Blant berg-og-dal-baner og klatrestativer oppdager de minste allerede hansgrohes dusjer. På den måte lærer de tidlig om miljøvennlig, ansvarlig bruk av vann.

Skal du bygge nytt, pusse opp, renovere?: Finn en utstilling eller butikk i nærheten av deg med vårt forhandlersøk. Mange steder er våre produkter utstilt og dyktige fagfolk står klar til å rådgi deg.

Tour de France og "Relaxing Moment" med hansgrohe

Peter Sagan fra BORA-hansgrohe under en hansgrohe regndusj.
Premiummerket hansgrohe er offisiell tittelsponsor for laget BORA-hansgrohe. Det ambisiøse sykkellaget fortsetter suksessen ved UCI World Tour 2020.

Gjør som toppidrettsutøverne fra det førsteklasses sykkellaget BORA-hansgrohe: Med det friskhets-kicket en hansgrohe-dusj gir, er du klar til den neste utfordringen og til å slappe av etter en anstrengende bedrift. Våre sykkelryttere forteller om sine toppytelser og "Relaxing Moments" i en podcast i anledning av Tour de France. Disse øyeblikkene kan du også oppleve på baderommet ditt – og føl deg som en idrettsstjerne under dusjen. Lytt med på hansgrohes verden, ta en hvil på ditt favorittsted og hør spennende fortellinger om sykkellaget BORA-hansgrohe i podcasten.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG