Mann under store dusjstråler fra hansgrohe.
Opplev hansgrohe live

Opplev og test ut våre dusjer og blandebatterier på egen kropp

Man har lyst til å se på vakre ting. Finne ut hvordan de fungerer. Merke hvordan de føles. Du vil oppdage at det også gjelder produkter fra hansgrohe. Her kan du se og prøve ut våre blandebatterier og dusjer i virkeligheten. Kanskje det ender med at du blir forelsket i et produkt og vil ha det hjemme. I så fall finner du en forhandler i søket nederst på siden.

Hvor kan jeg prøve ut produktene?

På ferie og reise: Er du på ferie i Schwarzwald, eller kommer du forbi på vei til Sveits, Italia eller Frankrike? Vi blir glade for å se deg i hansgrohe Aquademie i Schiltach. Her kan du se og røre et stort utvalg av produkter. Og i hansgrohe Showerworld kan du selv teste alle dusjer på egen kropp.

Familier og barn: I Europas største fornøyelsespark, Europa-Park i Rust ved Freiburg, finner du våre produkter i hansgrohe "Kinderwasserwelt" for barn. Blant berg-og-dal-baner og klatrestativer oppdager de minste allerede hansgrohes dusjer. På den måte lærer de tidlig om miljøvennlig, ansvarlig bruk av vann.

Skal du bygge nytt, pusse opp, renovere?: Finn en utstilling eller butikk i nærheten av deg med vårt forhandlersøk. Mange steder er våre produkter utstilt og dyktige fagfolk står klar til å rådgi deg.
Peter Sagan fra BORA-hansgrohe under en hansgrohe regndusj.
Tredobbel verdensmester i landeveisritt Peter Sagan nyter et friskhets-kick med en Raindance Select S 120 hånddusj fra hansgrohe: Motivasjon før løpet, belønning etterpå.

Shower like a world champion

Gjør som toppidrettsutøverne fra det førsteklasses sykkellaget BORA-hansgrohe: Med det friskhets-kicket en hansgrohe-dusj gir, er du klar til den neste utfordringen og til å slappe av etter en anstrengende bedrift. Opplev denne duetten av motivasjon og belønning på baderommet ditt – og føl deg som en verdensmester under dusjen. Les mer om vårt sykkellag BORA-hansgrohe.