Nytt kjøkkentilbehør

hansgrohe oppvaskmiddeldispenser og multifunksjonssil, avrenningsfelt og skjærebrett

Jo mer eksklusivt og gjennomtenkt kjøkkentilbehør er, desto lettere går forberedelsene, tilberedningen og rengjøringen unna. Enda bedre er det når kjøkkentilbehøret allerede er designet. hansgrohe tilbyr flere nyheter til kjøkkenvasken som vil oppgradere hverdagen din visuelt og funksjonelt: en oppvaskmiddeldispenser og en multifunksjonssil, et flyttbart avrenningsfelt og et skjønt skjærebrett.

The multifunctional sieve as a kitchen accessory.
Den praktiske multifunksjonssilen: Passer perfekt til hansgrohe vasken, kan skyves til sidene og er skreddersydd til den flate SatinFlow-strålen på Aquno Select M81.

Multifunksjonssil: En hjelp i kjøkkenvasken

​​​​​​​Det er beleilig: En sil som er tilpasset hansgrohe vasken, slik at du har hendene fri til å skylle matvarer og helle ut vannet fra potetene. Med den gjennomtenkte multifunksjonssilen dusjer du frukt og grønt nesten sprutfritt i den skrå silen. Den hviler på kanten av vasken og kan lett skyves til sidene. Ved den eksklusive hansgrohe armaturnyheten for kjøkkenet Aquno Select M81 leveres multifunksjonssilen med armaturet og passer perfekt under den brede dusjstrålen SatinFlow som rammer silen i en flat vinkel.
Draining board and shelf on the hansgrohe sink.
Få mer fleksibilitet ved kjøkkenvasken: det flyttbare avrenningsfeltet av rustfritt stål med plass til en klut på rammen.

Flyttbart avrenningsfelt – praktisk ved vasken

Gjenkjenner du dette: Glasset er vasket av og skal tørke ved siden av vasken, og her er et avrenningsfelt bra å ha. Oppdag det nye flyttbare avrenningsfeltet fra hansgrohe som også passer til våre kjøkkenvasker. Når du legger det hardføre og hygieniske feltet av rustfritt stål ved vaskens kant renner vannet raskt av, takket være rillene og helningen. Smart detalj: På rammen av kunststoff kan du henge en klut. Rammen og avrenningsfeltet kan tas fra hverandre og rengjøres i oppvaskmaskin.
Nytt kjøkkentilbehør og gaveidé: Skjærebrett av tre
Pålitelig, praktisk, vakkert: hansgrohe skjærebrett er et multifunksjonelt kjøkkentilbehør og dekorativt blikkfang på ethvert kjøkken.

hansgrohe skjærebrett: Effektivt kjøkkenarbeid

Funksjonelt blikkfang: De flate skjærebrettene (20 mm) er behandlet med en hardtrelasur, har en glatt overflate som skåner kniven samt antibakterielle egenskaper. Brettene i eik eller valnøtt er hardføre, motstandsdyktige og holder seg stabile i formen i lang tid. Særlig gjennomtenkt: Det danner en perfekt duo i kombinasjon med en hansgrohe kjøkkenvask. Som et grytelokk dekker brettene av vasken og gir ekstra plass på kjøkkenet.

Idé til kjøkkentilbehør: pen såpedispenser på kjøkkenvasken.
Med den nye hansgrohe dispenseren har du hele tiden oppvaskmiddel eller såpe innen rekkevidde. Da blir arbeidsflyten optimal, og du trenger ikke å irritere deg over bulkete plastflasker.

hansgrohe oppvaskmiddeldispenser: Liten boring, stor hjelp

For alle som liker at kjøkkenet er ryddig, hygienisk og effektivt innredet, kan hansgrohe nå tilby en oppvaskmiddeldispenser (såpedispenser) som kan plasseres rett inn i kjøkkenvasken eller benkeplaten. Montøren må bare bore et hull – til høyre eller venstre for armaturet eller på kanten av kjøkkenvasken. Oppvaskmiddelet eller såpen er hele tiden innen rekkevidde, arbeidsflyten på oppvaskbenken går enda smidigere, og du behøver ikke å ergre deg over klissete plastflasker. Du kan velge mellom overflate av rustfritt stål og krom, og vi tilbyr tre ulikt designede rosetter – rund, rektangulær eller flat. Den slanke dispenseren er svingbar, smidig å betjene – også når du ønsker små mengder – og er ved hjelp av den medfølgende trakten lett å fylle opp igjen.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG