Nytt kjøkkentilbehør

hansgrohe skjærebrett og oppvaskmiddeldispenser i premiumkvalitet

Jo mer eksklusivt og gjennomtenkt kjøkkentilbehør er, desto lettere går forberedelsene, tilberedningen og rengjøringen unna. Enda bedre er det når kjøkkentilbehøret allerede er designet. hansgrohe tilbyr to nyheter til kjøkkenvasken som vil oppgradere hverdagen din visuelt og funksjonelt: et skjærebrett og en oppvaskmiddeldispenser – begge med to ulike overflater.

hansgrohe skjærebrett: Finjustering for effektivt kjøkkenarbeid

Nytt kjøkkentilbehør og gaveidé: Skjærebrett av tre
Pålitelig, praktisk, vakkert: hansgrohe skjærebrett er et multifunksjonelt kjøkkentilbehør og dekorativt blikkfang på ethvert kjøkken.

Omhyggelig bearbeidet hardtre av høy kvalitet gjør det komfortabelt å skjære og kutte frukt og grønnsaker. De flate skjærebrettene (20 mm) er behandlet med en hardtrelasur, har en glatt overflate som skåner kniven samt antibakterielle egenskaper. Ingen av skjærebrettene er like, og hvert av dem har sitt eget åremønster. Vi kan tilby to treslag: eik og valnøtt. Brettene er robuste og motstandsdyktige, holder seg stabile i formen i lang tid og er dekorative blikkfang i ethvert kjøkken.

Idé til kjøkkentilbehør: Skjærebrett og oppvaskmiddeldispenser.
hansgrohe kjøkkentilbehør sørger for mer komfort og smidigere arbeidsprosesser.
Idé til kjøkkentilbehør: pen såpedispenser på kjøkkenvasken.
Med den nye hansgrohe dispenseren har du hele tiden oppvaskmiddel eller såpe innen rekkevidde. Da blir arbeidsflyten optimal, og du trenger ikke å irritere deg over bulkete plastflasker.

hansgrohe oppvaskmiddeldispenser: Liten boring, stor hjelp

For alle som liker at kjøkkenet er ryddig, hygienisk og effektivt innredet, kan hansgrohe nå tilby en oppvaskmiddeldispenser (såpedispenser) som kan plasseres rett inn i kjøkkenvasken eller benkeplaten. Montøren må bare bore et hull – til høyre eller venstre for armaturet eller på kanten av kjøkkenvasken. Fordelene er åpenbare: Oppvaskmiddelet eller såpen er hele tiden innen rekkevidde, arbeidsflyten på oppvaskbenken går enda smidigere, og du behøver ikke å ergre deg over klissete plastflasker.

Passer til kjøkkenvasken: Nytt kjøkkentilbehør i edel design

Den plassbesparende hjelperen passer til designen på ditt hansgrohe kjøkkenarmatur, og du kan velge mellom overflate av rustfritt stål og kromoverflate. Alt etter hvilket hansgrohe kjøkkenarmatur du har, kan du bestille en slank dispenser som passer til grepet. Vi tilbyr tre ulikt designede rosetter – rund, rektangulær eller flat. Naturligvis er også denne kjøkkennyheten av premiumkvalitet: Den slanke dispenseren kan svinges via den smidige pumpeføringen, er brukervennlig og laget av eksklusive materialer. Oppvaskmiddelet eller såpen kan doseres i små mengder, og er ved hjelp av den medfølgende trakten lett å fylle opp igjen.