hansgrohe designarmatur utmerker seg.
Internasjonalt premiert

Utmerket design for baderom og kjøkken

Produkter fra varemerket hansgrohe er tidløse, vakre og høyst funksjonelle: Det bekrefter utallige designpriser og kvalitetsutmerkelser. Utmerkelsene Hansgrohe Group mottar fra internasjonale ekspertgrupper år etter år gjør foretaget til en av designlederne i VVS-bransjen. Bak denne suksesshistorien ligger det et mangeårig samarbeid med Phoenix Design.

Produktutviklingen er basert på brukernes behov: ønsket om større dusj- og badegleder samt økt komfort på kjøkkenet. Men armatur- og dusjdesign er ikke noe formål i seg selv hos hansgrohe: Med våre moderne og samtidig tidløse merkeprodukter skaper du ditt personlige velværebad og forenkler arbeidet på kjøkkenet. Topp kvalitet og design som overlever kortvarige motetrender er rettesnoren i vår produktinnovasjon.

Derfor har vi et nært samarbeid med internasjonalt velrenommerte designere og utvikler i fellesskap produkter der estetikk og funksjonalitet går hånd i hånd. Phoenix Design har preget uttrykket til hansgrohe i mer enn 30 år. De kreative samarbeidspartnerne i Stuttgart formgir hele dusj- og armatursortimentet til kvalitetsmerket fra Scharzwald. Phoenix Design og hansgrohe samarbeider om et intelligent samspill mellom form, funksjon og komfort, kort sagt: brukervennlighet. I disse tiårene har Phoenix Design formgitt alle nøkkelproduktene til varemerket hansgrohe. Produkter med et langt teknisk og visuelt liv. Se mer om god baderomsdesign på nettsidene til Hansgrohe Group.

Hansgrohe Group er en design- og innovasjonsleder i baderomsbransjen

iF Design Index med Hansgrohe i topp 10
Aktuell indeks fra International Forum Design: Hansgrohe Group er blant de Topp 10-oppførte foretakene i iF-kategorien "COMPANIES".

Hansgrohe Group mottar mange priser i ulike kategorier av internasjonale juryer. Prisregnet understreker de strenge kvalitetskravene og gjør foretaket til en av de globale designpionerene.

iF design-topplassering i badbransjen

På den aktuelle ranglisten fra International Forum Design (iF) over verdens beste designvirksomheter har Hansgrohe Group med merkene AXOR og hansgrohe oppnådd en topp 10-plassering* ut av 4 215 firmaer. Den sørtyske dusj- og armaturspesialisten ligger over kjente merker som Apple, Audi og Daimler og har en førende plassering* i badbransjen.

Ved iF DESIGN AWARDS 2019 vant åtte AXOR og hansgrohe produkter en iF DESIGN AWARD 2019.

*iF World Design Guide
 
Prisbelønt av uavhengige juryer

Bla gjennom et utvalg av våre internasjonale designpriser