hansgrohe designarmatur utmerker seg.
Internasjonalt premiert

Utmerket design for baderom og kjøkken

Produkter fra varemerket hansgrohe er tidløse, vakre og høyst funksjonelle: Det bekrefter utallige designpriser og kvalitetsutmerkelser. Utmerkelsene Hansgrohe Group mottar fra internasjonale ekspertgrupper år etter år gjør foretaget til en av designlederne i VVS-bransjen. Bak denne suksesshistorien ligger det et mangeårig samarbeid med Phoenix Design.

hansgrohe er synonym med prisbelønnet design

Hos hansgrohe står dine behov i sentrum for produktutviklingen. Våre kunders ønske om mer nytelse og komfort på baderommet og kjøkkenet driver oss til å gjøre den største innsatsen. Så armatur- og dusjdesign er ikke målet i seg selv hos hansgrohe. Vi vet at fantastisk design varer lenger enn tidens forbigående moter, så våre produkter er en sikker investering for våre kunder. Uansett om du foretrekker moderne, klassisk eller avantgarde: Vi har de perfekte produktene for enhver stil.

Med hansgrohe er design ikke bare et spørsmål om smak. Det er en holdning.

Jakten på den mest intelligente løsningen er vår førsteprioritet. Design og funksjon skal jo tross alt gå hånd i hånd. Det er den eneste veien til å skape produkter av enestående kvalitet som begeistrer brukerne og redefinerer de estetiske standardene. Vi jobber konstant med nye innovasjoner sammen med det prisvinnende teamet fra Phoenix Design.

hansgrohes partner når det gjelder design: Phoenix Design

Phoenix Design har preget uttrykket til hansgrohe i mer enn 30 år. De kreative samarbeidspartnerne i Stuttgart formgir hele dusj- og armatursortimentet til kvalitetsmerket fra Scharzwald. Phoenix Design har formgitt alle nøkkelproduktene til varemerket hansgrohe over flere toår. Produkter med et langt teknisk og visuelt liv som er bærekraftige og kan fremstilles effektivt.

Hansgrohe Group er en design- og innovasjonsleder i baderomsbransjen

Design-process hos Hansgrohe
Hansgrohe Group har vunnet mere enn 600 priser i 50 internasjonale design konkurranser. En av dem er iF DESIGN AWARD, et verdenkjent forum for ytterst fremragende design. iF GOLD AWARD er den høyeste designpris som utdeles av det internasjonale Forum Design. I 2019 gikk denne prisen til hansgrohe RainFinity serien.
Prisbelønt av uavhengige juryer

Bla gjennom et utvalg av våre internasjonale designpriser

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG