Din helt personlige stil på baderommet

FinishPlus-overflater: Det er på tide med mer farge på baderommet!

Med FinishPlus-overflater kan du sette individuelle preg på din velværeoase – uten tidkrevende oppussing. En matt svart kran er et slående blikkfang. En dusj i børstet bronse PVD er et elegant høydepunkt. Velg en termostat i samme overflate. Når dusjstangen, dusjslangen eller tilbehøret også harmonerer i farge, ser badet helt nytt ut.

Matt sort: Baderomsdesign med sterk karakter

Svarte dusjer og armaturer i stort baderom med naturlige detaljer.
La deg inspirere av favorittfargen til arkitekter og designere. De matt sorte armaturene og dusjene fra hansgrohe har en iøynefallende geometri.

Elsker du moderne arkitektur og bruksgjenstander som er redusert til det essensielle? Da vil du garantert like FinishPlus-fargen matt sort. Det er trendy – og likevel tidløst vakkert. Med mørke armaturer, dusjer og termostater kan du gi badet ditt et mer særpreget utseende. Svart farge pluss geometrisk form: Det er en design som forsterker den særegne stilen. Velg for eksempel et Metropol-armatur med rette linjer eller en kantet takdusj som Raindance E.

Sort servantkran fra hansgrohe ved hvit servant med sort tilbehør.
Elsker du designfrihet og individuell sjarm? Så la kreativiteten løpe fritt og lag ditt drømmebad! For eksempel i en trendy farge som matt sort.

Sort elsker hvitt: Mattsorte baderomsprodukter i vakre kombinasjoner

En svart kran og en lys servant danner et kult designteam. Det samme gjelder den sorte termostaten på det hvite badekaret eller det sorte dusjhodet i den flislagte dusjen i marmorlook. Du kan også velge svarte og hvite kontraster når det kommer til baderomstilbehør som dusjslangen eller stangen. hansgrohe tilbyr også ekstra tilbehør i matt sort, som kan være håndkleholdere eller såpedispensere. En god idé: Lek med fargede detaljer i rommet.

Matt hvit: Et friskt pust med ukonvensjonell sjarm

Hvit servantkran og hvitt tilbehør rundt servanten i matt finish.
God morgen, oase av velvære! En kran eller dusj med matt hvit glans utstråler en vakker enkelhet og blir prikken over i-en på ditt moderne bad.

En servant, badekar eller dusj komplett i FinishPlus-overflaten matt hvit kan bli din nye favoritt. Et hvitt interiør forvandler badet til et elegant tempel eller en munter lekeplass – avhengig av hvordan du ordner ting. Gi deg selv fritid og overrask deg selv! hansgrohe tilbyr håndkleholdere, såpedispensere, toalettpapirholdere og annet matt hvitt tilbehør i høy kvalitet.

Rainfinity dusjene fra hansgrohe fås i matt hvit og andre vakre farger.
Motsetninger er alltid spennende, stikkord: Yin og Yang. Her kan du se de vakre og brukervennlige Rainfinity-dusjene i matt hvit foran svart marmorert bakgrunn.

Matthvite baderomsprodukter i vakre kombinasjoner

Du kan iscenesette den matt hvite designtrenden på en edel, harmonisk og naturlig måte – med jord- og pastellfarger, organiske bolleservanter og grønne planter. Hvitt blir lekent når fargen kombineres med håndklær i sterke farger eller fargerikt tilbehør. Og: Hvitt er bra for kontraster. Hvorfor ikke plassere et armatur med feminine former i matt hvit bak en karakteristisk bolleservant laget av svart mineralstøping? På bildet: Dusjfamilien Rainfinity – et eksklusivt designlandskap i matt hvit.

Børstet sort krom PVD: Høydepunkter med dybde for individualister

Komplett baderom i børstet sort krom. Armaturer, dusjer og tilbehør fås i fargen.
Metallisk svart design på hele badet. Et elegant blikkfang: Showerpipen med to runde dusjer. Tilbehør, som hjørnehyller, er tilgjengelig i samme farge.

Velg selv hva du vil ha fra hansgrohe fargepaletten! FinishPlus fargen børstet sort krom PVD er en av overflatene som vil få badet ditt til å skinne i ny prakt. Den metalliske fargen gir deg uendelige designmuligheter. Sett ditt preg på servanten, badekaret eller dusjområdet. Det er stilig når du styrer dusjene dine med innebygd eller utenpåliggende armatur i samme farge.

Servantarmatur i børstet sort krom PVD-overflate fra hansgrohe.
Uttrykksfull og harmonisk: hansgrohe Talis E servantkran i børstet sort krom PVD, flankert av tilbehør i samme farge fra AddStoris-serien.

Sorte baderomsprodukter i skinnende kombinasjoner

Våre metalliske nyanser skimrer mystisk og gir baderommet karakter. Armaturer, dusjer, termostater og tilbehør i børstet sort krom PVD setter preg på et mørkt eller lyst baderomsmiljø. Med denne overflaten viser du en utsøkt stilsans og gir baderommet en moderne signatur. Ubehandlet stål kan være en sterk designpartner. Du kan også kombinere dine høydepunkter med vegg- og gulvbelegg uten overganger i "industristil". Og hvorfor ikke male veggen i petroleumsblått eller limegrønt?

Børstet bronse PVD: Harmoni med skimrende nyanser

hansgrohe løsning ved badekaret i børstet bronse PVD-overflate.
Denne metalliske designen inviterer deg til å leke med individuelle farger. Armaturer i børstet bronse PVD ser alltid bra ut, enten de plasseres foran en diskret marmorvegg eller oppå en plate i tre med sterk struktur.

Elskere av slitesterk design med en diskret touch vil elske FinishPlus fargen børstet bronse PVD. Denne metalliske tonen viser at du har muligheten til å sette et rom i bevegelse. Et hjem skal tross alt ikke bare være en trygg ramme for livet ditt, men også et sted med et helt eget estetisk uttrykk. Du vil nyte den friske utstrålingen som børstet bronse PVD gir ditt private kurstedet hver eneste dag. Innredning i denne fargen fremkaller en helt spesiell atmosfære på baderommet.

Komplett baderom med produkter i børstet bronse PVD-overflate fra hansgrohe.
Skap en naturlig, stilig atmosfære med høydepunkter i børstet bronse PVD. Bronsefarget tilbehør, lamper og speil forsterker det organiske utseendet ytterligere.

Bronsefargede baderomsprodukter i vakre kombinasjoner

Skal din Showerpipe være et høydepunkt foran et mørkt teksturert tapet? Hvis du vil at baderommet ditt skal gi et harmonisk helhetsinntrykk, kan du velge en kran i børstet bronse PVD som kontrast, f.eks. Talis E. Enten det er en såpekurv, håndkleholder eller tannglass: hansgrohe tilbyr deg høykvalitets tilbehør i samme farge.

Polert gulloptikk: baderomsinnredning med høy glamfaktor

Gullfarget servantkran fra hansgrohe-serien Metropol.
På denne servanten er en Metropol-kran innrammet av en svartmalt vegg og en marmorbordplate. Tilbehør: hansgrohe AddStoris i samme overflate.

Elsker du det når personligheten din gjenspeiles i hjemmet ditt? En strålende idé! Fortryll servantområdet ditt med et individuelt preg. En metallisk tone som får baderomsstemningen til å glitre elegant, er FinishPlus-fargen polert gulloptikk. I gull blir et Metropol-armatur et stilig smykke. Gullfarget tilbehør gir en ekstra glamourfaktor.

hansgrohe drømmebaderom med gullfargede armaturer og tilbehør.
Et interiørdesign med gullfargede armaturer, dusjer og dekorative elementer utstråler en mystisk aura og er laget for individualister som elsker stilig eleganse.

Kombiner skinnende gylne baderomsprodukter

Gullmetallic smigrer øynene dine, og du kan ikke få nok av det? Velg den elegante overflaten overalt på baderommet ditt! I vårt innredningseksempel pryder den eksklusive overflaten et Raindance dusjsystem og alle produkter rundt badekaret. Metropol armaturer skaper en Bella Figura som på italienske Grand Hotel.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG