Nyhet fra hansgrohe ved kjøkkenvasken

Det fineste kompliment til kjøkkenet ditt: minimalisme over hele linjen

Designkrav møter forskjellige situasjoner i det moderne kjøkkenet. I Talis M54-serien finner du den varianten som passer til kjøkkenkonseptet ditt og gir det et eksklusivt preg. Batteriet fremstår som slankt og spennende på en kjøkkenøy, eller du kan velge en variant som på optimal måte imøtekommer kravene til et singelkjøkken eller en kjøkkenlinje med hengeskap. Talis M54 fra hansgrohe finnes også med stengeventil for oppvaskmaskin.

Et høydepunkt på kjøkkenet i enhver form    

Hos Talis M54 kan du øse av et mangfold av varianter og funksjoner – og hele tiden nyte et kompromissløst klart formspråk: Uansett om du er på jakt etter et batteri til plassen rett under hengeskapet eller om kjøkkenarmaturet skal være et blikkfang på arbeidsøya. Kanskje ønsker du også en harmonisk løsning på den planlagte kjøkkenlinjen: I det brede sortimentet til Talis M54 finner du en løsning som passer til alle kjøkkenkonsepter og innkjøpsplaner.

Buet eller kantet – minimalisme er veien fram

Valget er ditt: Den minimalistiske, konsekvent designede armaturkroppen med det flate, vertikale grepet finnes i tre grunnformer og komforthøyder: buedesign, L-design eller U-tut. I tillegg kan du velge mellom tre eksklusive overflater som på perfekt vis fortsetter ditt kjøkkens stil eller skaper en bevisst kontrast: eksklusiv matt sort, krom eller finish i rustfritt stål. Uansett design og overflate kan du velge et armatur med stengeventil for oppvaskmaskin.
Et minimalistisk kjøkkenbatteri i matt sort.
Det slanke Talis M54-kjøkkenarmaturet med gjennomgående formgivning overbeviser ikke minst i trendfargen matt sort. Valget kompletterer mange kjøkkenkonsepter.
Kjøkkenbatteri med buet tut.
Talis M54 med buet tut fascinerer med opphøyd, dominerende silhuett i kombinasjon med funksjonalitet. Overflaten i matt sort gjør den til et høydepunkt. På bildet er versjonen med stengeventil.

Talis M54 som fremtredende løsning for kjøkkenøya

Gjør batteriet til stjernen på den frittstående kjøkkenblokken med kjøkkenvask: Talis M54 i lang buedesign med ComfortZone-høyde 220 er som skapt for konseptet med moderne åpne kjøkken, som ofte smelter umerkelig inn i et åpent bomiljø. Den slanke silhuetten er kompromissløs, uten visuelle forstyrrelser i grunnformen, eksklusiv i finishen og dessuten budsjettvennlig. Den valgfrie kombinasjonen av varianten med uttrekkbar dusj og sBox gir deg utvidet aksjonsradius for dusjslangen, som trekkes ut fra under kjøkkenvasken og går tilbake dit etter bruk. I tillegg kan du enkelt veksle mellom laminær- og dusjstråle og dermed arbeide svært effektivt. Den magnetiske dusjholderen MagFit sørger for ekstra komfort. Eller du kan i stedet velge varianten med svingfunksjon eller stengeventil.
Kjøkkenarmatur med uttrekksfunksjon.
Talis M54 med L-tut gir bevegelsesfrihet under hengeskap og er spesielt fleksibel takket være sBox: Uttrekkstuten gleder brukeren med sin store aksjonsradius.

Talis M54 med tut i L-form – plassvidunderet

Den optimale løsningen under hengeskap på området kjøkkenvask: Den tilpassede totalhøyden utnytter plassen med rettlinjet estetikk. I tillegg gir varianten med ComfortZone 270 og den horisontalt uttrekkbare tuten med laminærstråle stor fleksibilitet. MagFit sørger for enkel tilbakeføring av slangen og nøyaktig plassering. Den ergonomiske betjeningen sørger for sikker vannføring under hengeskapet. Den trinnvis justerbare svingfunksjonen kan tilpasses oppvaskkummen og hindrer at armaturet svinges for langt. Også Talis M54 i L-design og med uttrekksfunksjon er tilgjengelig med den praktiske slangeoppbevaringen i form av sBox. Versjonen uten uttrekkstut fås i tillegg med stengeventil for oppvaskmaskin.
Ettgreps kjøkkenbatteri på oppvaskbenken.
Den minimalistiske designen på Talis M54 overbeviser ikke minst i varianten med U-tut. Det slanke og elegante grepet er plassbesparende og ergonomisk.

Talis M54 i U-design – tidløst utseende, slank form

Det tydelige U-formede designspråket er lett å kjenne igjen i et miljø både med og uten hengeskap. Tuten med ComfortZone 220 er likeså bevegelig som variabel, stråleformeren fint integrert for laminærstrålen. Svingtuten har justerbar innstilling, noe som hindrer at den dreier ut av kummen ved et uhell. Denne varianten fås også i de eksklusive fargene matt sort, krom og rustfritt stål med PVD-overflatebehandling - dette gjelder også varianten med stengeventil.

Minimalistisk design med funksjonalitet

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG