Opplev hansgrohe live i Tyskland

Badutstilling med mer

Se og prøv ut produkter i hansgrohes hovedkvarter i Schiltach, Sør-Tyskland: Badutstillingen begeistrer alle – fra byggherrer og fagfolk til forbrukere. Opplev friske idéer til det moderne baderommet i forskjellige stilverdener og sammenlign blandebatterier og dusjer med egne øyne. Du kan også bli kjent med de innovative produktene til kjøkkenet. Ta en snartur til den sjarmerende byen i bergene, når du likevel er på vei mot Sveits, Frankrike eller Italia – eller planlegg ferien med Schwarzwald som destinasjon.

Kvinne ved blandebatteri i hansgrohes utstilling.
Velkommen til: hansgrohe badutstillingen presenterer produkter til servant, dusj og badekar i stilfulle, moderne badmiljøer.

Fordyp deg i en verden av hansgrohes produkter

Gjør de mange forskjellige mulighetene til baderommet deg nysgjerrig? Den 1 000 kvadratmeter store badutstilling i Schiltach byr på:
  • Et enestående produktoverblikk til baderom og kjøkken
  • Test produktene i bruk
  • Prøv ut dusjer i Showerworld
Opplev moderne baddesign i vakre miljøer og bli kjent med de tekniske aspektene ved ditt personlige velværebad. Utforsk også hvordan aktuell komfort ved kjøkkenvasken kan se ut. Hos oss kan du prøve ut alt i fred og ro, sammenligne og samle idéer. På dette grunnlaget treffer du de beste beslutningene om innredningen på ditt baderom og kjøkken. Etterpå er du klar til den konkrete planleggingen sammen med din arkitekt eller rørlegger.
I tillegg til badutstillingen byr hansgrohe Aquademie på enda en opplevelse:

Prøv ut dusjer i Showerworld

Finn din favorittdusj og test forskjellige dusjsystemer: Med en privatavtale i hansgrohes dusjparadis er hele Showerworld og dusjene dine en time. Book endelig en tid ved å ringe på nummeret under – de taler både engelsk og tysk: 

Tlf: +49 7836-51 3272

Besøkerinformasjon

Adresse og kontakt

hansgrohe Aquademie
Auestraße 9
77761 Schiltach (Baden-Württemberg, Tyskland)

Tlf: +49 7836-51 3272

E-mail

Åpningstider 

Mandag til fredag                      07:30 – 19:00
Lør-, søn- og tyske helligdager     10:00 – 16:00

Det er gratis å besøke hansgrohe Aquademie.

Handikapvennlig adgang.

Rund av ditt besøk med mat og drikke i vår Café-Bar.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG