Schiltach som hjemsted for Hansgrohe.
Foretaksverdier

Kvalitet du kan stole på

Du vil gjenkjenne kvalitetsproduktene våre når du dusjer eller vasker hendene. Men hvem er det som står bak? Hva er det som inspirerer Hansgrohe, hvilken økonomiske betydning har bedriften, hvor tar den ansvar? Ta en titt gjennom nøkkelhullet til foretaket fra Schwarzwald, som selger produkter til hele verden. Les om det som utmerker oss. Og det som er viktig for oss.

Du kan stole på den velkjente merkevarekvaliteten fra hansgrohe. Fordelene for deg: Førsteklasses produkter, utmerket design, bærekraftig produksjon og solid service. Dette vil vi belyse i klartekst her:

  • Under Kvalitet viser vi hva vi hos hansgrohe mener med ”håndarbeid”. 
  • Design utgjør forskjellen: I mer enn 30 år har Phoenix Design preget uttrykket til varemerket hansgrohe. Bli bedre kjent med det internasjonalt renommerte designstudioet. Og se utvalget av designpriser som underbygger kvalitetsstempelet og designlederskapet til Hansgrohe Group. 
  • Under Tradisjon og innovasjon kan du ta en titt på foretakets historie. Visste du at det var Hans Grohe som fant opp dusjstangen? Oppfinnelsesrikdommen gjenspeiler seg i utallige patenter og spennende fremtidsteknologier. 
  • Hansgrohe Group styrer bærekraftig og handler ansvarsfullt. Under Ansvar kan du se hvilke ytterligere gode grunner som taler for å velge et hansgrohe-produkt.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG