Bærekraftighet: Føtter på jorden.
La oss sammen beskytte planeten vår!

Bærekraft: Vi kan hjelpe deg å bruke mindre av de verdifulle ressursene i hverdagen

Vann betyr liv og er vår lidenskap. Derfor gjør vi alt for å beskytte denne dyrebare ressursen, med blant annet vann- og energibesparende dusjer, armaturer og teknologi. Men også produksjon og avfallshåndtering av produktene våre har innvirkning på planetens klima og ressurser, noe vi ønsker å ta ansvar for. Med produkter fra hansgrohe kan du aktivt beskytte klimaet!

Grønn. Grønnere. Eco* 2030.

Hansgrohe gjør vannførende produkter klimavennlige.
Grønn. Grønnere. Eco 2030 er fyrtårnprosjektet til Hansgrohe Group. Under ledelse av Hans Jürgen Kalmbach vil alle våre vannførende produkter komme i en mer miljøvennlig utgave.

"Frem til år 2030 skal alle våre vannførende produkter i merkene hansgrohe og AXOR omstilles til vann- og energibesparende teknologi. I fremtiden vil slik teknologi være påkrevd for energireffektiv renovering og alle energieffektive nybygg. Vårt mål er å redusere utslippene innen baderom og kjøkken." 

Hans Jürgen Kalmbach
Styreleder i Hansgrohe SE 

* Hansgrohe Group definerer "ECO" som reduksjon av vann- og/eller energiforbruket ved bruk av vannførende produkter med minst 22 prosent sammenlignet med basisåret 2020.

Vårt bidrag til det grønne skiftet

Hansgrohes bidrag til beskyttelse av planeten vår.

Det er bruk av hånddusjer som slipper ut mest CO2

Bruksfasen for en hånddusj.

Bruksfasen for en hånddusj er den desidert mest CO2-intensive. Mens kundene våre bruker hånddusjen, slippes det ut omtrent 1000 ganger mer CO2 enn under produksjonen. Vi har derfor satt oss fore å omstille vår komplette dusj- og armaturportefølje til "ECO" innen 2030. Rent konkret betyr det at vi skal redusere vann- og/eller energiforbruket til de vannførende produktene med minst 22 prosent sammenlignet med basisåret 2020.

Les mer om vår vann- og energibesparende teknologi

For kundene våre skaper vi inspirerende opplevelser med vann, samtidig som klimaet spiller en viktig rolle. Hos Hansgrohe går derfor fremragende design og skånsom bruk av ressurser hånd i hånd. Med våre teknologiske løsninger EcoSmart og CoolStart sparer du mye vann og energi i hjemmet ditt! Videoene viser hvordan det fungerer.

Spar vann – og gi noe tilbake til planeten.

Regn ut hvor mye vann, strøm og penger du kan spare

Med hansgrohe vannsparekalkulator finner du enkelt ut hvordan du kan spare med hansgrohe armaturer og dusjer. Sett i gang. Først kan du beregne vannkostnadene, før du starter sparingen som beskytter klimaet!

Dykk dypere

Finn ut mer om bærekraft hos hansgrohe og vårt bidrag til å beskytte planeten vår. Du kan enkelt bla gjennom brosjyren på skjermen eller laste den ned for senere.

hansgrohe Sustainability Brochure 2023
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG