Bærekraftighet: Føtter på jorden.
Overlegen over hele linjen

Bærekraftig produktiv med engasjement og ansvar

Den som kjøper en hansgrohe dusj eller et blandebatteri kan være sikker på at den en fin og holder lenge. Men det er ikke alt: Hansgrohe Group overlater ingenting til tilfeldighetene fra første idé fram til emballeringen. Her produseres det ressursbesparende – og det er på arbeidsplasser der menneskene står i fokus. Og bedriftspolitikken? Fremoverskuende rettferdig.

Hansgrohe Group: bærekraftig fremgang – også for deg

Premiummerket hansgrohe kommer fra et hus som har tatt inn bærekraftig økonomisk politikk i sine statutter. Langsiktig tenkning og ansvarsbevisst handling: Det er bærebjelkene i den internasjonale fremgangen til Hansgrohe Group. Konkret:

  • Ansvarlig økonomisk politikk
    Hansgrohe tenker og handler bærekraftig på sine produksjonssteder. Det gjelder både alle produksjonsprosesser og den aktsomme omgangen med medarbeidere og ressurser.
  • Bedriftsledelse
    Hos Hansgrohe står fremragende resultater øverst på dagsordenen. Alle, fra nederst til øverst, arbeider etter en fremgangsrik kombinasjon av økonomi, miljø og samfunn.
  • Samfunnsengasjement
    Hansgrohe engasjerer seg også ut over sine forretningsmessige interesser. Foretaket har en sterk deltakelse i sosiale og miljømessige prosjekter.

Hvilke fordeler gir det deg som kunde?

Ditt hansgrohe baderoms- eller kjøkkenprodukt produseres på en miljøvennlig og sosialt forsvarlig måte. Det fungerer pålitelig og så økonomisk som mulig i husholdningen din. Det holder høy kvalitet og har lang levetid. En god følelse.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG