Moderne dusjhode fra hansgrohe – lekende lett å bruke.
Blandebatteri, dusj og andre produkter i det moderne badet

Dusjer og blandebatterier med form og funksjon: Baderomsproduktene fra hansgrohe

Badet er ikke bare et bare et rom for å vaske seg – det er et oppholdsrom med velværefaktor. Dusjplassen blir stadig større, og nye materialer som glass gir badet et nytt, moderne preg. Badet ditt blir mer komfortabelt med produkter fra hansgrohe. Hvis du begir deg inn i hansgrohes badeverden, vil du oppdage uttrykksfulle stilverdener, innovativ design og praktiske funksjoner.

Nyheter fra varemerket hansgrohe

Se våre nyheter innen baderomsdesign av høy kvalitet

Individuelle baderom med dusjer, blandebatterier og termostater fra hansgrohe

Når du skal innrede din nye bolig eller gjennomføre en høyverdig oppussing, spiller utformingen av badet en avgjørende rolle. Målet for moderne baderomsdesign er langt mer enn nøktern funksjonalitet. I tillegg til innovativ teknologi for ansvarlig bruk av vann er det viktig med ergonomisk komfort og estetisk nytelse. Bla gjennom vårt omfangsrike sortiment og finn enkelt fram til ønskeproduktet for din personlige velværeoase. Med mangfoldet av former, materialer og funksjoner setter du et personlig preg på badet ditt.

Inspirasjon og tips til å skape individuelle baderomskonsepter

Moderne baderomsdesign krever en helhetlig planlegging. En overflod av mulige detaljer påvirker innredningskonseptet og venter på din beslutning. Som erfaren produsent av baderomsprodukter er hansgrohe din pålitelige partner i alle spørsmål vedrørende individuell baderomsutforming. I beslutningsfasen hjelper hansgrohe deg med trender og nyheter for det moderne badet. Dykk ned i en verden av drømmebad og utforsk hansgrohes verden av stiler.

Hvis du har bestemt de funksjonelle og estetiske rammebetingelsene for planleggingen av badet, finner du hjelpsomme tips for å omsette dine tanker til virkelighet med praktiske tips i baderomsrådgiveren fra hansgrohe. Der står fremgangsmåten ved baderomsplanlegging, installering, rengjøring og vedlikehold.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG