hansgrohe nyheter 2023/2024

Et baderom som passer til livet ditt!

Hvordan ser drømmebadet ditt ut? Vi oppmuntrer deg til å finne et personlig svar på dette med nye og inspirerende produkter og ideer fra hansgrohe. I tillegg til å skape ansvarlig glede med vann har vi fokus på ergonomisk komfort og estetisk nytelse. For å få detaljert informasjon kan du laste ned nyhetsbrosjyren vår fra denne siden.

De nye produktene lanseres i Norge i løpet av 2023 og 2024.

Nyheter fra hansgrohe: Pulsify dusjer med PowderRain.
Hos hansgrohe finner du baderomsprodukter som får hjertet ditt til å slå raskere. Innred et rom som er like unikt som din egen personlighet.

Hvordan ser drømmebadet ditt ut?

Baderommet er et av hjemmets viktigste rom og er mer enn et sted å dusje, vaske hendene eller pusse tennene. Det er en oase for tilbaketrekning og avslapning. Med produktene fra hansgrohe har du full frihet når du skal designe drømmebadet ditt. 

Individuell baderomsdesign med dusjer, armaturer og termostater fra hansgrohe

Målene for moderne baderomsplanlegging har lenge gått utover den nøkterne funksjonaliteten. Derfor jobber vi i hansgrohe hele tiden med å utvikle nye produkter som gir liv til baderomsdrømmene dine. La deg inspirere av sortimentet vårt og finn ønskeproduktene dine her.

hansgrohe tar ansvar for menneske, miljø og planeten vår

Med våre bærekraftige produktløsninger kombinerer vi vann- og energisparende teknologier, intelligente funksjoner og holdbar kvalitet. 

Nyt vannet med alle sansene

  • hansgrohe produktnyheter 2023

    Last ned nyhetsbrosjyren vår her og finn ut hvilke av de nye produktene, ideene og løsningene fra hansgrohe du kan bruke for å gi liv til din personlige baderomsdrøm. Produktene lanseres løpende i Norge (2023/2024).

    Dykk ned i en ny verden av baderom (engelsk) (PDF, 3.8 MB)

Aktuelle nye produkter fra hansgrohe til deg

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG