hansgrohe nyheter 2023/2024

Et baderom som passer til livet ditt!

Hvordan ser drømmebadet ditt ut? Vi oppmuntrer deg til å finne et personlig svar på dette med nye og inspirerende produkter og ideer fra hansgrohe. I tillegg til å skape ansvarlig glede med vann har vi fokus på ergonomisk komfort og estetisk nytelse. For å få detaljert informasjon kan du laste ned nyhetsbrosjyren vår fra denne siden.

De nye produktene lanseres i Norge i løpet av 2023 og 2024.

Tecturis armaturer

hansgrohe nyheten Tecturis i rund eller kantet design

Med Tecturis S og E har hansgrohe skapt to minimalistiske linjer som understreker vannets estetikk og funksjonelle skjønnhet. I en rund form som konsentriske sirkler i vannet eller rettlinjet som en jevn vannstråle. Det finnes en passende variant for alle interiørstiler og designpreferanser. Opplev vann i nytt design!

Opplev Tecturis her!

Ecostat Element termostat

Nye termostater for utenpåliggende montering som sørger for konstant vanntemperatur og beskytter deg mot å skålde deg i dusjen. Dessuten har de et flott utseende i matt sort eller krom.

Designflex dusjslange

Designflex er fantastisk lett og har en varm tekstillignende overflate. Garnet er laget av resirkulert PET og passer perfekt til alle hansgrohes FinishPlus-farger, for eksempel børstet bronse PVD, matt sort eller matt hvit.

Nyhetsbrosjyre, prisliste og mer

I våre brosjyrer finner du oversikter og mer informasjon om alle produktnyhetene.

Gå til hansgrohe brosjyrene

Tilbehør fra hansgrohe

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG