Nyt vann helt uten kompromisser

Dame tapper vann ved kjøkkenvasken med armaturen Aqittura M91.
Perlende, medium eller stille og avkjølt

Aqittura M91: Vann som er individuelt tilpasset for enhver smak

Aqittura M91 gir deg smaken på vann. Den eksklusive armaturen gir deg vann akkurat slik du foretrekker å nyte det: filtrert og optimalisert, om ønskelig tilsatt mineraler, luftbobler og avkjølt. Raffinert drikkevann kommer nå rett fra springen! Du trenger ikke lenger å dra rundt på vannflasker. På denne måten tar det integrerte systemet også vare på miljøet.

Finn systemet som passer best for deg

Aqittura M91 SodaSystem i matt svart.
Kjøkkeninnovasjon fra hansgrohe med imponerende funksjonalitet: vann for enhver smak, filtrert og mineralisert, avkjølt og digitalt tilkoblet for enda større komfort. På bildet: Aqittura M91 SodaSystem.

Med Aqittura M91 slipper du kompromisser når det gjelder drikkevann, og får en balanse mellom smak og tilpassede næringsverdier

 • Aqittura M91 FilterSystem filtrerer vannet og bruker den innovative mineraliseringsteknologien MINTEC® som fjerner forurensninger fra drikkevannet og beriker det med viktige mineraler.
 • Aqittura M91 SodaSystem er utstyrt med SodaBase og tilbyr i tillegg til filter- og mineraliseringsenheten avkjølt og kullsyreholdig drikkevann. Du kan også styre systemet via hansgrohe home-appen.

Den multifunksjonelle kjøkkenarmaturen fra hansgrohe gir deg optimalisert vann på en enkel måte ved tuten på armaturen. I tillegg til innovativ teknologi skaper Aqittura M91 også et visuelt høydepunkt. Kjøkkenarmaturen finnes i to designvarianter, i stilig rundbuet eller lineær design. Velg mellom tre overflatefarger: matt svart, krom eller rustfritt stål-utseende.

SodaBase – hjertet til Aqittura M91 SodaSystem

SodaBase sørger for å gi systemet en sofistikert funksjonalitet. Hjertet til Aqittura M91 SodaSystem integrerer både kullsyre og ønsket innmat for filtrering og foredling, mellomlageret for behandlet vann og kjøleenheten. 

Oversikt over SodaBase:

SodaBase med patron i underskapet på kjøkkenet.
Praktisk utskifting av CO2-patronen. Den integrerte universalgjengen for patronen er svingbar og gjør den svært enkel å løsne eller skru inn.

 • Installasjon: ganske enkelt i underskapet på vasken eller i nærheten. Om nødvendig kan du bruke forlengersettet opptil 5 m. SodaBase kobles til en stikkontakt.
 • Tilkobling: Universalgjenge for standard CO²-sylindere. Den har en hansgrohe-tilkobling for filter/mineraliseringspatronen som er svært enkel å skifte ut.
 • Drift: SodaBase gir deg to liter avkjølt og valgfritt kullsyreholdig vann på en gang, pluss natuligvis ubegrenset med springvann. I løpet av 10 minutter avkjøles vannet i reservoaret til ønsket temperatur (4-12 grader).
 • Vedlikehold: En vanninntrengingssensor stenger vanntilførselen dersom det skulle oppstå en lekkasje og informerer deg via hansgrohe home-appen, samt med et LED-varsel.

Forresten: Velger du Aqittura M91 FilterSystem, er det kun filterhodet med patronen som må monteres i underskapet. Alt etter situasjon gjør du dette på en fleksibel måte: frittstående eller loddrett på veggen.

Mineraler er essensielle for en balansert livsstil

Dame drikker vann fra et glass ved skrivebordet.
Nyheten fra hansgrohe overbeviser med filtrert og foredlet vannglede for enhver smak. Filtrerings- og mineraliseringsteknologien MINTEC® optimaliserer vannet helt etter ditt ønske.

Du er sikkert klar over at visse mineraler i drikkevannet er viktige byggesteiner. Kroppen vår trenger dem til mange funksjoner, som for eksempel smidige muskler, beinoppbygning og nervesystem. Optimaliser din personlige vannbalanse med viktige mineralsalter som magnesium, kalsium, kalium og natrium. Du kan velge mellom hansgrohe-filtrene:

 • Harmony inneholder magnesium og kalium og foredler drikkegleden, uavhengig av vannets hardhet.
 • Life er ideell for å balansere den lille mengden kalsium i områder med spesielt bløtt vann. I tillegg foredler magnesium og kalium drikkevannet.
 • Sport er et mineraliseringsfilter som balanserer mineralene man mister når man svetter under sport og trening, og tilfører magnesium, kalium og natrium.

Mineralene kommer fra en europeisk saltbergart og er doseringsmessig finjustert til hverandre (mineraliseringsteknologien MINTEC®). Alle filtre inneholder også aktivt kull. Slik kan du nyte vannet fra kranen uten bekymringer. De innovative produktene blir produsert av partneren vår ClaroSwiss og er Made in Switzerland.

Ytterligere aktivkullfiltre, om ønskelig med ionebytter, er også tilgjengelige. De sørger for forbedret vannkvalitet og reduserer kalkinnholdet ved behov.

Hvilket filter er riktig for deg? Finn ut hvilke vannfiltre som passer for deg i rådgiveren vår.

hansgrohe home-appen gjør Aqittura M91 smart

Dame betjener hansgrohe home-appen på smarttelefonen.
Nyt alle fordelene hvor som helst og når som helst med Aqittura M91 med den kostnadsfrie hansgrohe home-appen.

Med premiumløsningen Aqittura M91 SodaSystem kan du bruke alle de digitale mulighetene i kjøkkeninnovasjonen vår. I hansgrohe home-appen kan du nyte en rekke komfortfunksjoner.

 • Fyllenivå. hansgrohe home-appen viser fyllenivåene på filteret og CO2-innmaten og gir beskjed før disse må skiftes ut.
 • Du får også et varsel dersom noe er feil.
 • Finn ut mer. I appen finner du bruksanvisningen.
 • Velg mengden av kullsyre og få vannet presis som du ønsker det.

Finn din armatur her for økt velvære

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG