Det riktige produktet for ethvert baderom

Informasjon og råd

Her finner du nyttige tips og svar på ofte stilte spørsmål om kjøp av hansgrohe-produkter, samt ytterligere informasjon for leverandører og tjenesteleverandører. Velg ønsket spørsmål nedenfor for å se svaret.

Hvor kan jeg kjøpe hansgrohe-produkter?

Våre produkter fås kjøpt hos VVS- og baderomsforhandlere. Vi har ikke noe fabrikkutsalg. Du finner dine nærmeste forhandlere i vårt forhandlersøk.

Kan man prøve produktene uforpliktende noe sted?

I hansgrohes Aquademie ved hovedkontoret vårt i Schiltach i Schwarzwald (Sør-Tyskland) viser vi deg noen av hansgrohes produkter og kolleksjoner. I Showerworld er det mulig å prøve og nyte dusjopplevelsen med hansgrohe. I forhandlersøket kan du se hvor du kan prøve og oppleve hansgrohe-produkter.

Hva koster hansgrohe-produkter?

Våre produkter fås kjøpt hos VVS- og baderomsforhandlere. Der får du også prisopplysninger. Du finner dine nærmeste forhandlere i vårt forhandlersøk.

Hvor finner jeg brosjyrer?

Du kan laste ned brosjyrer over hansgrohe-produkter direkte fra vårt nettsted.

Hvor finner jeg informasjon for leverandører og tjenesteytere?

Vi har lagt alle tjenester og nedlastinger for leverandører og tjenesteytere på leverandørområdet på vår Corporate Website www.hansgrohe-group.com. Her finner du blant annet informasjon om vår innkjøpsorganisasjon og kvalitetsstyring, nedlastinger (som håndboken for kvalitetskontroll), våre fabrikknormer og rammeavtaler.

Til leverandørområdet

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG