Større aksjonsradius ved kjøkkenvasken

Kjøkkenarmaturer med uttrekksfunksjon og hansgrohe sBox – enkelt og komfortabelt

Still inn vannet slik du ønsker og gled deg over en formfullendt teknologi i hjertet av kjøkkenet. En kjøkkenarmatur med uttrekkbar dusjfunksjon gir deg en betydelig utvidet aksjonsradius. Med et knappetrykk kan du også nyte ulike stråletyper eller vann. Multitasking ved kjøkkenvasken blir enda enklere med hansgrohe sBox, den smarte slangeboksen for problemfritt arbeid.

Aksjonsradius for multitasking: sBox gjør alt så mye enklere

hansgrohe kjøkkenarmaturer med uttrekksfunksjon gir klart større fleksibilitet ved bruk av vann ved kjøkkenvasken. I tillegg har de et elegant design.

  • Den uttrekkbare dusjen eller tuten gir betydelig større aksjonsradius ved kjøkkenvasken – i kombinasjon med sBox helt opptil 76 cm. Dette er for eksempel fordelaktig ved vanning av planter eller fylling av høye blomstervaser.
  • Slangeuttrekket, kombinert med svingtuten, gjør arbeidet ved en kjøkkenvask med to servanter mer effektivt.
  • Med MagFit-magnetholderen glir slangen nesten lydløst tilbake og fester seg midt i røret.

hansgrohe sBox: alt på plass for sikker bruk

Du setter sikkert pris på det når alt fungerer problemfritt ved kjøkkenvasken. Bli kjent med hansgrohe sBox, det sikre slangehuset som leveres sammen med mange av de uttrekkbare kjøkkenarmaturene og gir overraskende komfort med uttrekkbar dusj eller tut. Takket være den pålitelige og usynlige slangeføringen i underskapet kan du konsentrere deg fullt ut om multitasking ved kjøkkenvasken. sBox er tilgjengelig både på uttrekkbare kjøkkenarmaturer og i kjøkkenvaskkombinasjoner.
Plassparende sBox i underskapet på kjøkkenvasken.
Den rene og kompakte slangeføringen på sBox skaper plass i underskapet. Den ryddige oppbevaringsplassen gjør det enkelt å komme til over alt.

hansgrohe sBox: ganske enkelt ryddig

Høres det kjent ut? Mange redskaper slåss om den lille skapplassen under kjøkkenvasken. Blant disse henger slangen til den uttrekkbare armaturen. Ikke rart om disse gjenstandene er til hinder for hverandre. SBox sparer plass og sørger for klare forhold – mer plass til bøtter, vaskemidler osv., helt uten konflikter. I tillegg ser det ganske enkelt bedre ut.
Sikker slangeføring i sBox.
En fritthengende slange er ikke beskyttet mot å bli sammenklemt eller skadet. SBox sørger for en sikker oppbevaring som er uberørt av andre redskaper.

Løsning mot sammenklemt slange

I sBox blir slangen verken sammenklemt eller skadet. Den beskytter mot hindringer som blokkerer den uttrekkbare funksjonen. Det sikre huset holder dessuten den vannførende slangen funksjonsdyktig lenge.
Aksjonsradius på uttrekksarmaturen med sBox
Ekstra fleksibilitet ved kjøkkenvasken og i området rundt: i kombinasjon med sBox utvides radiusen til opptil 76 cm med den uttrekkbare dusjen og tuten.

Uttrekk med sBox: uant bevegelsesfrihet

Med sBox kan den uttrekkbare dusjen og tuten trekkes ut til en lengde på opptil 76 cm. Aksjonsradiusen utvides betydelig ut over det vanlige målet på ca. 50 cm. Slik kan man fylle store kar eller vanne blomster og urtepotter. Opplev effektiv multitasking daglig på kjøkkenet ditt.

 
Armatur med sBox i arbeid ved kjøkkenbenken.
Få flyt i arbeidet med den uttrekkbare funksjonen – slangen lar seg enkelt trekke ut til nødvendig innsats.

Plutselig går alt mye enklere

Med uttrekksarmatur og sBox fra hansgrohe kan du nyte at arbeidet flyter. Takket være føringen i huset glir slangen lett ut og trekkes like komfortabelt og stille tilbake – uten å kollidere med beholdere i underskapet.
sBox med fleksible monteringsmuligheter.
Det flate huset på maksimalt 34 mm kan også installeres på liten plass – fleksible monteringsmuligheter tilpasser seg forholdene på stedet.

En holdbar boks som er enkel å montere

Plass til sBox selv i det minste underskapet. Den flate og kun 52 cm høye boksen lar seg også montere under beskjedne plassforhold, i hjørnet eller i lave underskap.

Dusj eller tut? Valget er ditt

På hansgrohe kjøkkenarmaturer med uttrekksfunksjon har du to muligheter når du skal bruke vann ved oppvaskbenken. Helt etter ønske og behov kan du velge:

  • en uttrekkbar dusj med enkelt bytte mellom to stråletyper. Med normalstrålen fyller du raskt og presist selv store kjeler og kar. Den ekstra dusjstrålen egner seg til grundig rengjøring eller skylling av frukt, grønnsaker eller fisk. Betjeningen er ergonomisk, ettersom du kan skifte stråletype med en hånd mens vannet renner.
  • En uttrekkbar tut for intuitiv vannstyring med Select-funksjon. Med en hånd slår du komfortabelt på eller av vannet med et knappetrykk. I forbifarten kan det også gjøres enkelt med håndbaken eller albuen. Armaturhåndtaket forblir åpent og holder vanntemperaturen og -mengden konstant.

Alle kjøkkenarmaturer med uttrekksfunksjon

Så enkelt betjenes den uttrekkbare dusjen

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG