hansgrohe Select på kjøkkenet

Select-teknologi: Styr vannet presist med ett knappetrykk

Liker du å ha det enkelt og greit? hansgrohe Select ved oppvaskkummen er et ergonomisk betjeningskonsept som gjør at arbeidet går flytende. Start eller stans vannet, eller velg stråletype med et knappetrykk. Ettersom Select-knappen også kan betjenes med håndbaken eller albuen, holder armaturet seg rent. Det er komfort for alle generasjoner.

Select-armaturer gjør det enkelt å arbeide ved kjøkkenvasken:

Med Select-funksjonen i de moderne kjøkkenarmaturene fra hansgrohe styrer du vannet komfortabelt og presist ved oppvaskkummen:

  • Med et knappetrykk renner vannet nøyaktig i den mengden du trenger.
  • Den forhåndsinnstilte vanntemperaturen opprettholdes, også selv om kranen har vært stengt i mellomtiden.
  • Select gjør kjøkkenarbeidet raskere: Med Select-knappen på kjøkkenarmaturet slås vannet lynraskt på eller av. Det gjør det mulig å arbeide enda mer effektivt på kjøkkenet.
  • hansgrohe Select kombinerer betjeningskomfort og ressursbesparelse: det er ikke lenger nødvendig å etterjustere volum og vanntemperatur – Select-knappen oppfordrer til å skru av vannet.
  • Select-teknologien fungerer mekanisk, helt uten strøm, og den er robust. For langvarig glede i kjøkkenets hjerte.

Alle kjøkkenarmaturer med Select-teknologi

Select på kjøkkenet: Vann akkurat slik du vil ha det

Vannstyring med knappetrykk letter praktisk talt alle situasjoner på kjøkkenet: Blandebatteriet kan enkelt betjenes med albuen, håndbaken eller underarmen. Svært praktisk når man har hendene fulle med å fylle større kjeler. Eller når man er skitten på hendene. Ved å trykke på Select-knappen starter og stanser du vannstrømmen enkelt og greit.

Ved et kjøkkenarmatur med to stråler og uttrekksdusj kan stråletypen omstilles med et knappetrykk. Du velger mellom normal- og dusjstråle. Du får større komfort og stor aksjonsradius ved oppvaskkummen med slangen som kan trekkes ut inntil 50 cm. Den betjenes med én hånd.

Knappen for enkel betjening

Select-knappen er direkte integrert i blandebatteriets tut. Med Metris Select og Talis Select kjøkkenarmaturene slå du først på vannet med grepet på siden av armaturet. Etterpå slår styrer du vannstrømmen med Select-knappen, mens vannmengde og temperatur er stabile. Når du er ferdig på kjøkkenet, og særlig ved lengre tids fravær må armaturet stenges med grepet.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG