Innovativ vannbruk med tre stråletyper

Aquno Select M81 – perfeksjonert for å gi lekende lett arbeidsflyt

Med den eksklusive Aquno Select M81 starter et nytt kjøkkenkapittel: Armaturserien skaper begeistring og har det mest effektive vannforbruket som kjøkkensortimentet fra hansgrohe noen gang har hatt. Nyt den optimale arbeidsflyten ved vasken, samtidig som du bruker vann på en ansvarlig måte. Høy funksjonalitet og design beskriver den nye arketypen på kjøkkenet.

Dusjglede for grønnsakene: Dusjeffektivitet på kjøkkenet

Multitalentet - kjøkkenarmaturet Aquno Select M81.
Aquno Select M81 er et skjønt armatur, og den særlige, flate stråletypen gir flere muligheter.

Denne myke dusjen er alle ferske matvarers drøm: Den flate strålen på Aquno Select M81 er skånsom mot ømtålig frukt og grønnsaker og byr på enda mye mer: Sammen med multifunksjonssilen fra hansgrohe blir vannforbruket en dusjopplevelse for delikate frukter. Mikrofine enkeltstråler treffer matvarene i en flat vinkel og skyller dem raskt og effektivt. Den brede SatinFlow-strålen sparer ressurser, takket være optimal gjennomstrømningsmengde, og minimerer i tillegg vannsprut. Dette skyldes ikke minst den smarte posisjonen på SatinFlow-strålen, som kommer fra kransokkelen nær servanten.

Samme hva du holder på med i vasken: Den flate dusjen med en klar laminær og voluminøs dusjstråle gir deg et ekstra alternativ. Med Aquno Select M81 kan du intuitivt bytte til stråletypen du trenger ved vasken. De tre valgmulighetene gjør det allsidige armaturet til et multitalent for arbeidet ved vasken. Kombinasjonen av flat og rund stråle gjør flaggskipet vårt til en ny arketype på kjøkkenet.

Førsteklasses designkvalitet møter bærekraft

Aquno Select M81 kombinerer fremragende design med ressurssparende kvalitet: Den enestående, flate strålen er ikke bare myk, den har et volum som er optimalisert for en gjennomstrømningsmengde på 4 l/min og gir derfor et spesielt effektivt vannforbruk. Uansett hva den brukes til – rengjøring av mat, skylling av bakeplaten eller håndvask.

Multitasking ved vasken: Valget er ditt

Aquno Select M81 med buet tut 

Den særpregede, buede tuten gjør en fremtredende inntreden i kjøkkenets atmosfære og understreker samspillet mellom kubeformer og sirkler. Strålebryteren på den uttrekkbare dusjen sørger for fleksibel bruk av vann. Med låseknappen bytter du enkelt mellom laminær- og dusjstråle. Takket være Select-funksjonen på armatursokkelen kan du med et enkelt trykk på en knapp bytte til den flate, skånsomme grønnsaksdusjen. Samtidig er styringen av på/av og vanntemperatur integrert i den monolitiske designen med et enkelt grep på siden. 

Uttrekksfunksjonen med to stråletyper åpner opp for fleksibelt arbeid, enten du skyller gryter eller fyller opp et kar ved siden av vasken. Kombinasjonen med sBox sørger for at slangen er lett å trekke ut og trygt blir ført tilbake til oppbevaringsrommet under benken etter bruk. Den buede tuten har en justerbar radius som forhindrer at den svinger ut av området med vasken. 
Kjøkkenarmatur i et rettlinjet designkjøkken.
Kjøkkenarmaturserien Aquno M81 er en ideell partner for rettlinjede, stilige designkjøkken.

Aquno Select M81 med L-tut

Kjøkkenarmatur med lineært utseende og L-formet tut. Det vinklede utløpsrøret understreker de presise, rette linjene på den totale utformingen. Slik får man også en harmonisk og vellykket kombinasjon med vegghengte skap. Aquno Select M81 med L-design og uttrekksfunksjon med laminær stråle.

Med denne varianten kan du også enkelt bytte til den flate SatinFlow-strålen og eventuelt sBox-komfort med større aksjonsradius. Uttrekket på opptil 76 cm lengde sørger for dette, og har en trygg slangeoppbevaring under vasken.

Sett et eksklusivt designpreg på kjøkkenet

Et designkjøkken er som en konsert, hvor alle elementer er perfekt avstemt. Dette gjelder ikke minst det konsise utseendet. Med Aquno Select M81 kan du velge mellom tre eksklusive overflater: elegant, rustfritt stål, moderne matt sort eller blank krom.

Hvilken vask er Aquno Select M81 egnet for? 

Vi anbefaler en kombinasjon med hansgrohe benke- eller undermonteringsvasker i rustfritt stål eller SilicaTec med en kumme. Den eksklusive, nye type kjøkkenarmatur, Aquno Select M81, gir et spesielt virkningsfullt inntrykk sammen med sjenerøse, store servanter. En kombinasjon med doble servanter bør sjekkes: Eventuelle borehull til kjøkkenarmaturen vil her være spesifisert eller avmerket. Med denne servantløsningen må man i tillegg huske å ta hensyn til mellomrommet mellom servantene.

Uansett hvilken variant du velger fra denne spennende nye serien av kjøkkenarmaturer fra hansgrohe: Aquno Select M81 er perfeksjonert for å gi lekende lett arbeidsflyt.

Vannopplevelser på en ny måte

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG