Ny standard for allsidige situasjoner

Kjøkkenvasker i rustfritt stål: flere valgmuligheter for enhver kjøkkendesign

hansgrohe utvider utvalget av kjøkkenvasker og gir ikke minst et attraktivt tilbud til deg som renoverer eller er nybegynner. De nye vaskene i S41-serien er laget av slitesterkt, rustfritt stål og passer selv på de minste underskapene – med eller uten avrenningsfelt. Dette gjør utvalget svært fleksibelt. Verdt å vite: De robuste vaskene i rustfritt stål skaper en harmonisk løsning for kjøkkenets hjerte sammen med kjøkkenarmaturene i serien Focus M41.

Et trygt valg for ethvert kjøkken    

Leter du etter en ny kjøkkenvask som du vil få glede av lenge? Den nye serien S41 er laget av rustfritt stål med høy kvalitet, passer til alle standard underskap og kompletterer den mest brukte arbeidsplassen på kjøkkenet med solid merkekvalitet. Den integrerte materialforsterkningen gir i tillegg trygghet: En forsterket trekant sørger for at kjøkkenarmaturet sitter godt og trygt kan håndtere alle de daglige oppgavene.

Den nye serien er herlig åpen for ulike krav til arbeidsflaten: S41 kan monteres oppå eller i kant med benkeplaten, og du velger selv om du vil ha avrenningsfeltet til høyre eller venstre.

 
Den nye vasken i rustfritt stål passer til mange innebygde kjøkken.
En solid løsning uten forstyrrende hjørner og kanter: Vasken S41 i rustfritt stål passer i enhver kjøkkenplan og selv på de minste underskapene.

S41 – en pålitelig partner av rustfritt stål

Det rustfrie stålet har en harmonisk, avrundet design i tre bredder, kan integreres i et moderne kjøkken på en rekke måter og passer til skapmoduler på 45 til minst 60 cm bredde, alt etter modell. Uansett om det er som enkeltvask, med tørkeflate eller som dobbelvask med utslagsvask – i serien S41 finner du en passende variant for kjøkkenløsningen og vanene du har. Utvalget av vasker gir ergonomi ved vasken med behagelige, kompakte dimensjoner som gir plass til en praktisk arbeidsflyt. Den avrundede, enkle designen gjør også renholdet av vasken enkelt. 

I totalpakken følger også avløpsgarnityret med. Hvis kranhullet for kjøkkenarmaturet er forboret, leveres en automatisk avløpsløsning, mens varianten uten forhåndsboring har manuell avløpsløsning.
  • S41 som enkeltvask finnes for underskap med standardbredder på 45, 50 og 60 cm. 
  • S41 enkeltvask med avrenningsfelt på venstre eller høyre side – alt etter dine vaner og kjøkkenløsning – er optimalisert for standard underskap på 45, 50 eller 60 cm. 
  • S41 dobbeltvask med avrenningsfelt til venstre eller høyre, for underskap med 60 cm bredde. Vasken på 40 cm er kombinert med en 15 cm bred utslagsvask. Også for denne varianten har du valget mellom automatisk eller manuelt tilpasset avløpsgarnityr. 
Med vasken S41 i rustfritt stål velger du en løsning som du kan stole på. Alle varianter i det allsidige utvalget overbeviser med sin solide kvalitet Made in Germany.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG