2-Spray Select sparer tid og penger

Kjøkkenarmaturet som kan alt

Ta hånd om alt og nyt arbeidet ved vasken uten problemer: skru av vannet, fortsett og bytt stråletype med den ene hånden – samtidig som den andre er fri. Den funksjonelle oppgraderingen av seriene M71 og M51 gir deg et dusjhode med to funksjonaliteter: Select-knapp og stråleinnstilling. Dette letter arbeidet og skaper et effektivt forbruk av vann ved kjøkkenvasken.

Flytende regi på vannet ved oppvaskbenken og større glede på kjøkkenet

hansgrohe armatur med stråleomstilling og Select-knapp.
Kjøkkenarmaturet M51 med 2-Spray Select-funksjon betjenes med kun en hånd: stopp og fortsett å tappe vann med Select og bytt stråle med den fremste knappen.

Funksjonen 2-Spray Select gjør ikke bare arbeidet ved kjøkkenvasken raskere, den forbedrer også resultatet. Du kan bytte fra laminær til optimalisert dusjstråle med en hånd – den siste faller mykere og mer flatt på grønnsaker eller kokekar. En forbedret innsats i tuten gjør at den spruter mindre når du skyller, samt at vannet føles mer behagelig. Slik holder du arbeidsplassen ren og kan samtidig bruke full kraft ved kjøkkenvasken. 

De nye alt-i-ett-kjøkkenarmaturene med to stråletyper er dessuten ressurseffektive. Dusjstrålen forbruker i gjennomsnitt bare 3,5 l/min med god ytelse. Slik bruker vi vår viktigste ressurs – vann – på en mer bevisst måte. Ikke minst er det skånsomt for budsjettet.

Få enda større fleksibilitet med sBox

Den smarte hansgrohe sBox forvandler kjøkkenarmaturet med stråleomstilling til en kjøkkenhjelper som du vil sette stor pris på. Den innovative slangeføringen sørger for en jevn arbeidsflyt og størst mulig fleksibilitet. Når du velger kjøkkenarmatur med sBox, kan slangen enkelt forlenges til en lengde på opptil 76 cm og trekkes tilbake på en komfortabel og sikker måte, noe som gir deg en betydelig større aksjonsradius. Når den er i hvileposisjon, er dusjhodet nøyaktig festet i midten av røret takket være magnetfestet MagFit.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG