Disse baderomstipsene er til stor hjelp

For maksimal velvære: Slik planlegger du ditt personlige baderom

Gleder du deg til drømmebadet ditt som skal bygges helt nytt? Eller som skal oppstå i tråd med dine ønsker etter oppussing? Da er det godt med gode råd. hansgrohe hjelper deg. For eksempel med en sjekkliste på veien til et individuelt velværebad: Hva du bør tenke på i forveien, hvilke tekniske muligheter som finnes osv., slik at badet dekker dine behov optimalt.

Rådgiver for det nye badet etter dine ønsker

I et nybygg – eller på eiendommen før byggingen er fullført – har du full beslutningsfrihet. Her kan du realisere etterlengtede baderomsideer, fra grunnplan til teknikk. Og sette innovativ teknikk på ønskelisten slik at badet ditt har en fremtid.

Prøv ut behovene og sett opp prioritetslisten

Tenk først på dette: Hvem skal bruke badet – Singel, bofellesskap eller familie? Hvordan skal det være – en puristisk løsning eller en velværeoase? Ønsker du et sted der du kan trekke deg tilbake, eller et bad som ligger i tilslutning til soverommet? Ta også hensyn til mulige behov om morgenen: Badet for alle gir deg den gode følelsen av at dette er en varig investering. Desto mer hvis du en gang skulle trenge hjelp. Deretter bestemmer du et budsjett. Og: Bestem deg tidlig for en stilretning. Da blir det lettere å lete etter passende produkter og kombinasjoner. Vår nedlasting hjelper deg slik at du ikke glemmer noe. Kryss av for tema etter tema.

Tips og ideer til baderomsplanleggingen.
Å planlegge et nytt bad betyr: Å planlegge individuell velværeatmosfære, større komfort og lekker design. Hva bør man tenke på i forveien? Vår sjekkliste hjelper deg.

Fra innovativ teknologi til stil: Disse ideene hjelper deg videre

Den som samler friske ideer til sitt nye bad kan utnytte tekniske innovasjoner og trender. Drømmer du om en dusj i gulvnivå og en XXL dusjopplevelse? Det har skjedd mye på badet: Hør med en VVS-proff i nærheten om de nyeste trendene og mulighetene. Med denne bakgrunnskunnskapen kan du presentere dine ønsker for arkitekten eller interiørarkitekten.

Planlegg et bad med fremtid

Det nye badet skal vare: Du forblir fleksibel med en innbyggingsløsning fra hansgrohe. Da kan du velge et rimelig hansgrohe-produkt i dag og bytte ut dette i fremtiden med en mer høyverdig løsning. Og det uten store utlegg. Grunnlaget for dette er innbyggingsdelen fra hansgrohe, iBox universal,som passer til alle innbyggingsløsningene av samme merke.

Vil du planlegge for fremtiden? Et generasjonsbad uten snublefeller gir komfort for alle. Samtidig investerer du i boligens verdi. Vurder også å sette inn den innovative Select-teknologien med vannstyring med et knappetrykk. Den utmerkede betjeningskomforten dekker behovene til baderomsbrukere i alle aldre. Ikke minst: Ressursbesparende teknologier som AirPower og EcoSmart gjør badet ditt bærekraftig.

Hvordan skal det nye badet se ut?

Gode ideer for badet henger sammen med spørsmålet om individuell stil. hansgrohe skiller mellom stilretningene moderne, avantgarde og classic. Omhyggelig tilpassede utvalg sikrer at alt virkelig passer sammen.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG