hansgrohe Select

Vann med ett knappetrykk: Din komfortknapp for mer glede på badet

hansgrohe Select står for forenklede rutiner i hverdagen og lekende lett betjening på badet. Det er nok med ett klikk for å velge stråletype, styre en annen dusj eller slå vannet på og av. Dette gjennomarbeidede betjeningskonseptet sørger for enda større glede ved servanten, i badekaret og i dusjen. Select er intuitiv, holdbar og pålitelig.

Større glede av vannet: Slik betjener du dusj og blandebatteri mer komfortabelt

Dusjhode med trykknapp for intuitivt valg av stråle.
Glede med et knappetrykk: hansgrohe Select gir merkbart større betjeningskomfort med dusjer og armaturer.

Intuitiv brukskomfort vil man helst ha over alt. Derfor er utvalget av hansgrohe-produkter med Select-teknologi så stort.

Hvilke produkter har Select-teknologien?
Styr vannet enkelt og pålitelig

Ved å trykke på Select-knappen veksler du mellom de ulike stråletypene i hode- eller hånddusjen din. På dusjtermostater slår du på og av den ønskede dusjen. Og på blandebatterier slår du vannet på og av med et knappetrykk. Her kan du også betjene Select-knappene med håndbaken eller albuen. Dermed er teknologien som skapt for alle aldersgrupper – og ideell for mennesker med nedsatt bevegelsesevne.

Finn din personlige hverdagsforenkler:

hansgrohe Select: gjennomtenkt, holdbar mekanikk.
Den revolusjonerende mekaniske konstruksjonen muliggjør en komfortabel stråleomstilling.

hansgrohe Select: funksjonsknappen for enkel stråleomstilling

Den intelligente reduksjonen til kun én betjeningsknapp på dusjen eller blandebatteriet gjør det enkelt for deg å nyte vann i dets beste form. Spesielt når knappen er så brukervennlig plassert. Det gjør hansgrohe-produkter med Select så selvforklarende og komfortable.

Lagd for å vare

hansgrohe Select gjør det mulig å stille om strålen på rent mekanisk vis. Nettopp derfor er trykknappen så holdbar og pålitelig. Select-knappen har bevist sin holdbarhet i en langtids belastningtest med 90 000 repetisjoner. Når du velger hansgrohe Select velger du også varig komfort på badet.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG