hansgrohe XXL Performance

Stor glede med ekstra stort dusjhode

Lyst på stor dusj? hansgrohe tilbyr dusjopplevelser i nye dimensjoner. Vi leverer våre dusjhoder, hånd- og hodedusjer med XXL Performance hvilket betyr: Regndusjenes stråleskive er mellom 100 og 600 mm i diameter. Da blir kroppspleie til et velværeopplegg. For glede, komfort og avslapping er inkludert fra hansgrohe.

Imponerende stråleskiver for store dusjøyeblikk

Kvinne under stort dusjhode med myke regndråper.
XXL Performance: Lukk øynene og la hverdagen skylles av deg.

XXL Performance står for store dusjhoder med store stråleflater hos hansgrohe. Vannet kjennes som varmt sommerregn og sørger for herlig avslapping. hansgrohe tilbyr den store dusjen i mange produkter, som eksempelvis hodedusjene Rainmaker Select og Raindance Rainmaker. Lukk øynene, nyt de ulike stråletypene og kjenn hvordan hverdagen skylles av.

Vi viser gjerne den som mener at XXL-nytelse og beskjedent vannforbruk er en selvmotsigelse, at han eller hun tar feil. Med våre EcoSmart-varianter forbruker du kun 9 liter per minutt, samtidig som du får en dusjopplevelse av ypperste klasse. For takket være innovative hansgrohe-stråletyper som RainAir føler du stor velvære selv med 9 liter. Det skyldes de frodige dråpene som er tilsatt luft (AirPower-teknologi).

Finn ditt personlige ønskeprodukt med XXL Performance:

XXL Performance: Større enn normalt. Bedre enn bra.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG