Spar vann på baderommet

hansgrohe EcoSmart sparer vann og penger

Dusjer og armaturer fra hansgrohe som er utstyrt med EcoSmart-teknologi bruker opptil 60 prosent mindre vann enn konvensjonelle produkter. I tillegg fører det lavere varmtvannsforbruket til redusert energibehov. Alt i alt betyr det: mindre CO2-utslipp og lavere kostnader. EcoSmart er altså bra både for miljøet og lommeboken.

Vann- og energiregningen din viser hvor effektivt EcoSmart arbeider

hansgrohe EcoSmart er skjult inni hansgrohe-produktet. Effekten er likevel merkbar: EcoSmart sørger for omfattende besparelser. Dette er positivt, ikke bare for miljøet med tanke på ressursforbruk, men også for egen regning.

Pulsify hånddusj med og uten EcoSmart.
Den nye hånddusjen Pulsify finnes i EcoSmart-variant (til høyre i bildet). Til tross for lite vannvolum er den mikrofine PowderRain-strålen fyldig og velgjørende.

Slik tjener du på EcoSmart-teknologien:

  • Redusert vannforbruk på inntil 8 l/min for hode- og hånddusjer (Green-produktene til hansgrohe bruker kun 6 l/min).
  • Servantarmaturer fra hansgrohe bruker kun 5 liter vann per minutt som standard (EcoSmart+-produktene bruker kun 4 l/min ved 3 bar).
  • Redusert forbruk av varmt vann, med tilsvarende redusert energiforbruk og kostnader.
  • Lavere CO2-utslipp på grunn av redusert strømforbruk.
  • Konstant vannstrøm, selv når vanntrykket svinger eller er lavt.

Slik fungerer hansgrohes EcoSmart-teknologi på hånddusjer:

Gjør noe godt for deg selv og naturen – spar vann ved servanten

Spar vann på badet med EcoSmart.
Den nye armaturserien Rebris med EcoSmart+ trenger bare 4 l/min ved 3 bar.

Med hansgrohe EcoSmart reduseres det daglige vannbehovet ved servanten med opptil 60 prosent. En enorm besparelse. Så kan du multiplisere det reduserte forbruket med antall servantarmaturer i hjemmet ditt. Da vil du se: EcoSmart-teknologien fra hansgrohe gjør mye for å ta vare på miljøet og skåne budsjettet ditt.

Takket være EcoSmart reduseres vannforbruket på alle servantarmaturer fra hansgrohe med rundt 5 liter per minutt. EcoSmart+-produktene bruker til og med bare 4 l/min ved 3 bar. Hvordan? Løsningen ligger i den spesielle gjennomstrømningsbegrensningen. Det renner mindre vann ut av armaturen, og det er beriket med luft for fullkommen nytelse. EcoSmart-luftblanderen er integrert i tuten på servantarmaturen.

En "presisjons-o-ring" sørger for konstant ytelse og en vedvarende kraftig vannstråle, selv med varierende vanntrykk. Den begrenser gjennomstrømningsmengden og sparer dermed hele tiden vann fra rørledningen.

Slik fungerer hansgrohe EcoSmart på armaturer:

Se hansgrohe-dusjer med EcoSmart-teknologi her:

Se hansgrohe-armaturer med EcoSmart-teknologi her:

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG