Spar vann på baderommet

hansgrohe EcoSmart sparer vann og penger

Dusjer og armaturer fra hansgrohe som er utstyrt med EcoSmart-teknologi bruker mindre vann enn konvensjonelle hansgrohe-produkter. I tillegg fører det lavere varmtvannsforbruket til redusert energibehov. Alt i alt betyr det: mindre CO2-utslipp og lavere kostnader. EcoSmart er altså bra både for miljøet og lommeboken.

Vann- og energiregningen din viser hvor effektivt EcoSmart arbeider

hansgrohe EcoSmart er skjult inni hansgrohe-produktet og gjør det til en sparedusj eller en vannsparende kran. Effekten er likevel merkbar: EcoSmart sørger for omfattende besparelser. Dette er positivt, ikke bare for miljøet med tanke på ressursforbruk, men også for egen regning.

Pulsify hånddusj med og uten EcoSmart.
Den nye hånddusjen Pulsify finnes i EcoSmart-variant (til høyre i bildet). Til tross for lite vannvolum er den mikrofine PowderRain-strålen fyldig og velgjørende.

Slik tjener du på EcoSmart-teknologien:

  • Sparedusjer: Redusert vannforbruk på inntil 8 l/min for hode- og hånddusjer (EcoSmart+-produktene til hansgrohe bruker kun 6 l/min).
  • Vannsparende kraner: Servantarmaturer fra hansgrohe bruker kun 5 liter vann per minutt som standard (EcoSmart+-produktene bruker kun 4 l/min ved 3 bar).
  • Redusert forbruk av varmt vann, med tilsvarende redusert energiforbruk og kostnader.
  • Lavere CO2-utslipp på grunn av redusert strømforbruk.
  • Konstant vannstrøm, selv når vanntrykket svinger eller er lavt.

Slik fungerer hansgrohes EcoSmart+-teknologi på hånddusjer:

Dusjfornøyelse med god samvittighet

Å dusje hører med til favorittrutinene våre, enten det er for å bli forfrisket eller slappe av. Har du noen gang lurt på hva dette betyr? Med kalkulatoren for vannsparing har du et tilgjengelig nettbasert verktøy som gjennom hansgrohes EcoSmart-teknologi på kort tid beregner potensialet for å spare vann og energi. Selv små skritt i retning av bærekraft teller. Gjør en forskjell og beregn sparepotensialet ditt nå:

til vannsparingskalkulatoren

Gjør noe godt for deg selv og naturen – spar vann ved servanten

Spar vann på badet med EcoSmart.
Den nye armaturserien Rebris med EcoSmart+ trenger bare 4 l/min ved 3 bar.

Takket være EcoSmart reduseres vannforbruket på alle servantarmaturer fra hansgrohe med rundt 5 liter per minutt. EcoSmart+-produktene bruker til og med bare 4 l/min ved 3 bar. Hvordan? Løsningen ligger i den spesielle gjennomstrømningsbegrensningen. Det renner mindre vann ut av armaturen, og det er beriket med luft for fullkommen nytelse. EcoSmart-luftblanderen er integrert i tuten på servantarmaturen.

En "presisjons-o-ring" sørger for konstant ytelse og en vedvarende kraftig vannstråle, selv med varierende vanntrykk. Den begrenser gjennomstrømningsmengden og sparer dermed hele tiden vann fra rørledningen.

Slik fungerer hansgrohe EcoSmart på armaturer:

Se hansgrohe-dusjer med EcoSmart-teknologi her: