Godt planlagt for alle aldre

Baderommet som passer til fler generasjoner: En velgjerning både nå og i fremtiden

Ønsker også du et bad som er tilpasset fremtiden? Varig badekomfort, spesielt når individuelle behov og livssituasjonen endrer seg? hansgrohe gir håndfaste tips til hvordan man kan planlegge er attraktivt generasjonsbad som gjør det lettere og mer komfortabelt for mennesker i alle aldre. Enten det gjelder en ung familie, enslige eller seniorer.

Utform badet ditt på en fremtidsrettet måte

Livet er forandring. Selv en liten idrettsskade kan gi behov for hjelp i hverdagen. Og når man blir eldre, kan tilgangen til badekomforten bli vesentlig begrenset. Barn har også spesifikke ergonomiske behov som er forskjellige fra de voksnes. Og én ting er sikkert: Livssituasjoner forandrer seg. Kanskje har du også allerede tenkt på hvordan du på sikt kan sørge for større betjeningskomfort og sikkerhet på badet ditt, kort sagt: Hvordan det fremtidige badet ditt kan se ut.

La badet ditt følge livets gang

Generasjonsbadet vil gjøre livet på badet enklere og mer komfortabelt for alle aldre. Man kan begynne med å vurdere en dusj i gulvnivå. Den universelle tilgangen innebærer ekte merverdi for gamle og unge. Hva mer? En tydelig arkitektur med sklisikre overflater og god plass til å bevege seg. Badet uten snublekanter er også til fordel for barn som gjerne herjer på badet. Avslutningsvis gjelder det å tenke på god belysning som gjør det mulig å orientere seg til enhver tid og bidrar til sikker bruk av teknikken. Ledelys kompletterer belysningskonseptet om natten.

Badet med fremtid skal være universelt utformet.
Sikkert og vakkert: Med glasskilleveggen er dusjen i gulvnivå åpen fra begge sider. I dusjen er det montert grep og sete. Skillevegg og dusj fra HÜPPE GmbH.
“Badekomfort for alle gjelder ikke bare arkitekturen. Alle funksjoner skal også være enkle å forstå og bruke.”
Christian Wadsack, interiørarkitekt og fagansvarlig for Badwirtschaft

Generasjonsbad: Praktisk både i dag og i morgen

I hansgrohes sortiment finnes det mange innovative produkter som forbereder badet til fremtiden: eksempelvis ved å sette inn en dusj i gulvnivå, enten det er nybygg eller oppussing. At produkter allerede også er utstyrt med sikkerhetsfordeler er en æressak for sanitærbransjens iF-designleder. Så sett et tidløst moderne preg på badet ditt.

  • Brukskomfort: Det er lettere å trykke enn å vri. Produkter med Select-teknologi tilbyr intuitiv og ergonomisk betjening for alle. hansgrohe kaller det: Glede med et knappetrykk.
  • Store, intuitive symboler, eksempelvis på den utenpåliggende dusjtermostaten ShowerTablet Select eller på innbyggingstermostaten RainSelect er som skapt for baderomsbrukere i alle aldre. Der velger man trygt ønsket forbruker med knappetrykk – uten å måtte tyde minimal merking. Ekte komfort, også for de som bruker briller.
  • Stå trygt i dusjen: Med Unica Comfort har du en dusjstang å holde i som gir TÜV-testet sikkerhet. Det passende tilbehøret til dusjstangen (dusjgrep Comfort, fotstøtte Comfort er smarte hjelpemidler i hverdagen – for eksempel når man barberer leggene. Og på den praktiske plasthyllen til å henge inn står sjampo og dusjgele alltid parat.
  • Velværetemperaturen kan man også stole på. Med hansgrohes termostater er man sikret mot ubehagelige overraskelser i dusjen. Det sørger en stillbar temperaturbegrensning og den innebygde skåldingsbeskyttelsen for. Det kjennes godt, spesielt når barn og eldre dusjer.
  • Komfort i alle høyder. Hos hansgrohe finner du blandebatterier i ulike høyder til ulike formål: ComfortZone passer uten sprut til de mest forskjellige servanttyper. Vi anbefaler mer enn 10 000 testede armatur-servant-kombinasjoner.
  • Et ekstra langt grep for spesielle behov, for eksempel til vasking når man sitter, finner du på servantbatteriet Focus Care.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG