Mer volum, større fornøyelse

Opplev vann på en ny måte med AirPower: luftige dråper som gir stor glede

Nyt mer vann og reduser forbruket – det er mulig med hansgrohe AirPower. AirPower-teknologien tilsetter vannet luft slik at hver dråpe kjennes fyldigere, mer mettet og lettere. Resultatet: større nytelse og glede hver gang du kommer i kontakt med vannet på badet. Og mer effektivitet. For med hjelp av luften bruker du mindre vann.

hansgrohe AirPower: Opplev mer med mindre vann

Vannsparende dusjhode med hansgrohe AirPower.
Bedre enn vann. AirPower-blandingen av vann og luft gir redusert vannforbruk og gir huden flere kjærtegnende stråler.

Mens det er overflod av luft, er det dyrebare vannet en mangelvare, og derfor har innovatørene hos hansgrohe funnet opp noe banebrytende i sitt eget strålelaboratorium: AirPower. Det betyr at: du kan ha det morsomt i dusjen og samtidig spare vann.

Prinsippet er enkelt, men genialt: Via stråleskiven i dusjen suges det inn luft i store mengder som tilføres vannet. Når vannet blandes med luft, blir dråpene merkbart lettere og mykere. Dermed øker du ikke bare dusjfornøyelsen, du reduserer også vannforbruket ditt. Takket være AirPower kan du nyte vann i dets beste form – helt uten å bekymre deg.

Unik dusjfornøyelse med AirPower

Mens hver dråpe treffer huden silkemykt skjer det noe fantastisk: Dusjregnet fra AirPower omgir kroppen og gir deg en herlig velværefølelse. Tallrike hansgrohe-produkter er utstyrt med denne fantastiske effekten: Hode- og hånddusjer, dusjsystemer og servantarmaturer.

Vi i hansgrohe er av denne oppfatningen: Hver dråpe teller. Derfor er vi opptatt av å bidra til at du skal spare vann og energi. Med våre baderomsprodukter med fremtidsrettet teknologi har du et omfattende utvalg av AirPower-dusjer. Vil du bli kjent med stråletypene som skjuler seg i hansgrohe AirPower? Du får den perlende AirPower-nytelsen med RainAir XL og RainAir.

Opplev hvordan AirPower fungerer på hansgrohe dusjer:

Se hansgrohe-dusjer med AirPower-teknologi her: