Tips til moderniseringen

Slik pusser du enkelt opp badet ditt. For varig komfort

Tåler badet ditt en oppfriskning? Både design og teknologi samt kravene som stilles til badet, endrer seg stadig. Eller er du opptatt av spørsmål om energieffektivitet? Det er mange grunner til å gjøre badet mer tidsriktig og samtidig bruke det som kan brukes. I denne veiledningen med sjekkliste fra hansgrohe kan du lese om det du må passe på.

Installation in front of a window: kitchen tap is collapsible to open a window.
Friskere vind på badet: Selv en ny hånddusj, et blandebatteri eller en dusjtermostat sørger for en moderne look og komfort i tilværelsen din.

Veileder for vellykket oppussing av et eksisterende baderom

Skal badet ditt bli bedre? Gi ideene fritt spillerom. Mulighetene strekker seg fra en ansiktsløftning med nye farger, bedre belysning og en moderne hånddusj til en mer radikal før-etter-effekt. Selv det å bytte ut blandebatteriet gir servanten nytt liv. Og den er like enkel å montere som håndklestenger og hyller.

Tenk gjennom hva som skal forbedres, og bestem deg deretter for omfanget av oppussingen. Vil du bytte ut de gamle flisene med format som gir visuell bredde? Liker du mangfoldet i mosaikk med orientalsk preg? Foretrekker du kanskje bar vegger? Nye overflater er et tema når du skal bytte ut badekaret med en stor dusj (eller omvendt). Kontroller først at ønsket ditt passer til grunnplanen. Vil du bruke moderne vann- og strømsparende teknologi? Rørleggeren kan gi deg svar på alle spørsmål.

Stor eller liten løsning? Puss opp etter budsjett

Sett først opp et budsjett, men vær åpen for en ”plan B”. Kompetent rådgivning fra rørleggeren kan vise deg muligheter du kanskje ikke engang har tenkt på. En ting er sikkert: En baderomsmodernisering med kvalitetsprodukter fra hansgrohe er en investering som varer lenge. I tillegg gir hansgrohe 15 års etterkjøpsgaranti på reservedeler. Vurder også å pusse opp trinnvis. Vær også oppmerksom på krav som stilles av gjeldende lovgivning. Her er rørleggeren ekspert.

Last ned vår sjekkliste nedenfor slik at du får oversikt over alle muligheter.

Modernisering av bad med nye armaturer og dusjer.
Moderniseringen av servanten koster ikke så mye. En ny dusjstang for større dusjkomfort er også rask å installere.

Puss opp badet stilfullt og med smart teknologi

Vårt tips: Velg en stilretning, slik at det blir lettere å velge armaturdesign. Hos hansgrohe finner du baderomsprodukter i stilretningene "Avantgarde", "Moderne" og "Classic". Så velg et system slik at alt passer sammen. De nye hansgrohe-produktene kan også kombineres med det som allerede finnes.

Gjør dusjområdet vakrere og mer fremtidsrettet

Sett deg også inn i innovative teknologier for det har skjedd mye på badet. hansgrohe tilbyr et utvalg av baderomsprodukter som er som skapt for oppussing. Det gjelder også dusjsystemer eller dusjsett. Det å bytte ut et utenpåliggende armatur med en hansgrohe ShowerTablet gir dusjkomforten et løft – uten kostnadskrevende oppussing.

Skal det tas hensyn til fremtidige krav fra dem som bruker badet? Mange innovasjoner på badet kan bidra til generasjonsbadet. Slik at du kan ta små steg og oppnå bedre ergonomi og mer sikkerhet. Vil du skifte ut den gamle dusjløsningen med en dusj i gulvnivå? Denne investeringen i videreutviklingen av badet er også relativt lav. Vær oppmerksom på at dette krever en mer omfattende planlegging.

Pusse opp slik at badet kan forvandles

Noe som også kan være avgjørende: Med hansgrohes produkter får du høyeste merkevarekvalitet, lang levetid og tilgang til reservedeler. Ved en oppussing med iBox universal kan badet ditt også gjøres om i fremtiden. For dermed kan du enkelt ettermontere fremtidige designønsker og funksjoner ”bak veggen”.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG