Tips til moderniseringen

Slik pusser du enkelt opp baderommet ditt. For varig komfort

Trenger baderommet ditt en oppfriskning? Både design, teknikk og krav til komfort endrer seg med tiden. Kanskje er du også opptatt av temaet bærekraft? Det er mange grunner til å gjøre baderommet mer tidsriktig og samtidig bruke det som allerede finnes. I hansgrohe Whitepaper kan du skritt for skritt lese om hvordan du går frem på best mulig måte.

En frisk bris på baderommet: Selv en ny hånddusj, servantarmatur eller en dusjtermostat sørger for et moderne utseende og komfort i hjemmet ditt.

Veileder for vellykket oppussing av et eksisterende bad

Ønsker du et vakrere baderom? La ideene få fritt spillerom. Mulighetene strekker seg fra en ansiktsløftning med friske farger, bedre belysning og en moderne hånddusj til en mer radikal før-etter-effekt. Servanten vekkes til liv bare ved å skifte ut armaturen, og den er nesten like enkel å montere som håndklestenger og hyller.

Når man skal pusse opp baderommet, dukker det opp en rekke spørsmål. Hvordan går jeg frem og hva bør man i alle fall ikke glemme? Whitepaper loser deg trygt gjennom alle trinnene i baderomsplanleggingen, avklarer tekniske aspekter og forteller deg hvor du kan få hjelp til drømmebadet ditt.

Drømmebadet trinn for trinn    

I det gamle baderommet har du kanskje allerede listet opp hva som plager deg og hva du ønsker deg mest? For ikke å snakke om hva dette vil bety av tid og penger? Whitepaper forteller deg hva som skal skje og behandler alle de viktige punktene etter hverandre:
​​​​​​​
  • Hva du bør tenke gjennom på forhånd: Hvem bruker baderommet og hva liker de? Dusjelskere eller badenymfer? Tenk også på helsen og fremtidige utfordringer, samt romlige forhold.
  • Samle ideer: Hvor finner jeg inspirerende baderom og attraktive produkter når jeg skal pusse opp baderommet? Whitepaper forteller deg hvor du kan finne det du leter etter.
  • Kom godt forberedt til forhandleren: I Whitepaper finner du en sjekkliste, slik at du kan ha all informasjon klar til samtalen med de profesjonelle.
  • Hvordan foregår egentlig en profesjonell baderomsplanlegging? Det kan du lese om i intervjuet med en ekspert: Hvordan du kan dra nytte av ekspertisen til en fagplanlegger.
  • Ikke vær redd for byggeplassen: Whitepaper forteller deg hvordan du kan unngå problemer og skitt mens baderomsdrømmen tar form. 

Komplisert eller enkel løsning? Puss opp etter budsjett

Sett først opp et budsjett, men vær åpen for en “plan B”. Kompetent rådgivning fra forhandleren kan vise deg muligheter du kanskje ikke engang har tenkt på. En ting er sikkert: En modernisering av baderommet med kvalitetsprodukter fra hansgrohe er en langsiktig investering. I tillegg gir hansgrohe 15 års kjøpsgaranti på reservedeler. Du kan også vurdere å pusse opp i flere trinn. Noen ombygginger kan i enkelte tilfeller bli statlig subsidiert. Sørg for å innhente informasjon om dette.
Innfelt dusj med Crometta Showerpipe.
Den innfelte dusjen er en favoritt ved oppussing av baderommet. Crometta Showerpipe egner seg spesielt godt til oppussing, ettersom gamle rørtilkoblinger kan brukes videre.

Puss opp baderommet på en stilfull måte og med smart teknologi

Vårt tips: Bestem deg for en stilretning, slik at det blir lettere å velge armaturdesign på forhånd. Hos hansgrohe finner du baderomsprodukter i stilretningene "Avantgarde", "Moderne" og "Classic". Så kan du velge fra et system, slik at alt passer sammen. De nye hansgrohe-produktene kan også kombineres med det som allerede finnes. Slik får du en harmoni når du pusser opp baderommet.

Gjør dusjområdet vakrere og mer fremtidsrettet

Gjør deg også kjent med innovative teknologier, for når det gjelder baderommet, har det skjedd mye. hansgrohe tilbyr et utvalg av baderomsprodukter som er som skapt for oppussing. Dette gjelder også dusjsystemer eller dusjsett. Også utskifting av armaturer med utenpåliggende montering med en hansgrohe ShowerTablet og hylle gir dusjkomforten et løft – uten arbeidskrevende oppussing.

Ønsker du å ta hensyn til fremtidige krav fra dem som skal bruke baderommet? Mange innovasjoner på baderommet kan bidra til et generasjonsbad. Dermed kan du ta små steg og få bedre ergonomi og sikkerhet. Tenker du å bytte ut den gamle dusjløsningen med en innfelt dusj? Også denne investeringen i videreutviklingen av baderommet lar seg realisere. Vær oppmerksom på at dette krever en mer omfattende planlegging.

Pusse opp slik at baderommet kan forvandles

Hva du enn bestemmer deg for: Med produkter fra hansgrohe får du høyeste merkevarekvalitet, lang levetid og tilgang til reservedeler. Pusser du opp med iBox universal, er du også forberedt for endringer i behov og krav: Når du har montert denne innbyggingsløsningen, kan du alltids velge hvilken betjening du ønsker å koble til senere. Alternativt kan du etter hvert bytte til en annen designserie fra hansgrohe, mens teknologien bak veggen ganske enkelt forblir uendret.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG