TÜV-testet holdepunkt for alle generasjoner

Unica Comfort: Dusjgrep og dusjstang – samlet i ett produkt

Skal badet ditt egne seg for alle generasjoner? Med TÜV-testet Unica Comfort dusjgrep, dusjstang og praktisk tilbehør går det utmerket an å pusse opp, ruste opp og planlegge langt inn i fremtiden. Spesielt hvis det er eldre, barn eller personer med nedsatt bevegelighet i husholdningen. Dusjgrep, dusjstang og fotstøtte er topp moderne og oppfyller alle krav.

Sikkert og estetisk dusjsett for hele familien.
Den nye Unica Comfort-serien lover hele familien komfort og TÜV-testet sikkerhet.

Mer sikkerhet og støtte for hele familien

Våre behov på baderommet endrer seg med livsfasene. Barn kommer til – og flytter ut igjen. Nedsatt bevegelighet kan forandre rutinene våre. Med høyere alder blir vi mer usikre, eller kanskje vi har pleietrengende foreldre boende hos oss. Vi ønsker imidlertid ikke å gjøre helt om på badet i takt med hver ny fase. Men kravet til smakfull design og brukerkomfort svekkes ikke.

Den nye dusjserien Unica Comfort tilbyr alle generasjoner mer komfort, støtte og fleksibilitet. Med TÜV-testet sikkerhet gir den markant mindre sklifare i dusjen og badekaret. Dermed fungerer alle produkter også som sertifiserte grep.

Alt taler for den nye Unica Comfort-serien

  • De robuste dusjstengene er forkrommet og 25 mm i diameter. De gir sikker støtte for inntil 200 kg.
  • En 250 mm bred hylle av høyverdig plastikk gir god plass til dusjtilbehør. Praktisk: lett å ta av for rengjøring.
  • En ekstra, vannrett dusjstang sørger for at du også kan nå hånddusjen komfortabelt mens du sitter – i badekaret eller på et dusjsete.
  • Det sikre dusjgrepet Comfort og den sklisikre fotstøtten Comfort er til pålitelig hjelp. Begge artiklene kan også bestilles enkeltvis. Dusjgrepet følger med enkelte dusjstenger og -sett.
  • Med Unica Comfort velger du høyverdig design: Sortimentet er tidløst og passer til alle baderomsmiljøer.
  • Kvalitetsmaterialene vil gi deg stor glede lenge. Kromoverflaten på samtlige komponenter skinner elegant og er lette å rengjøre.
Video om hansgrohe Unica Comfort dusjsett.

Hvem fant opp dusjstangen? Hans Grohe.

«Unica» er for mange synonymt med «dusjstang». Hans Grohe fant den opp i 1953. Siden da er originalen fra Schwarzwald stadig blitt videreutviklet og utstyrt med praktisk ekstrautstyr.

Programmet heter Unica Comfort: Det omfatter komfortable dusjsett, dusjgrep og fotstøtter. For å passe inn i alle innbyggingssituasjoner finnes det en variant for høyre- og en for venstremontering. Alt etter individuelle behov fås dusjstangen i lengdene 65, 90 eller 110 cm. I dusjen festes dusjhodet enkelt i ønsket høyde, og etter behov kan den forskyves i tre dimensjoner (90° helningsvinkel, glideren kan dreies til venstre/høyre samt flyttes opp/ned). Det finnes også varianter med en ekstra dusjholder.

Alltid gode råd

Forhandlere i nærheten