hansgrohe Whitepaper

Slik pusser du opp baderommet med tilfredshetsgaranti

Det å pusse opp baderommet er ingen tryllekunst – i alle fall ikke dersom du er godt forberedt. Du kan bruke Whitepaper som en verdifull veiledning på veien til drømmebaderommet ditt, fra idéstadium til realisering. Ta med sjekklisten når du besøker baderomsutstillinger og les rådene fra eksperten i intervjuet. Nysgjerrig på tips og bakgrunnsinformasjon? Da kan du ganske enkelt fylle ut og sende skjemaet, så får du tilsendt en gratis Whitepaper-veileder på e-post.

En rød tråd til vellykket oppussing

Crometta Showerpipe, et tips til oppussing.
Anbefalt for deg som pusser opp: et dusjsystem med komfort fra hode- og hånddusj, hvor de gamle tilkoblingene fortsatt kan brukes. Her ser du Crometta E 240 Showerpipe.
Gjør Whitepaper til din veileder:
  • Hvor kan jeg få inspirasjon til baderommet mitt?
  • Hvordan kan jeg skape bedre komfort på baderommet for mine personlige behov?
  • Hvor kan jeg finne kompetent rådgivning?
  • Hvordan foregår den konkrete baderomsplanleggingen?
  • Hvilke kostnader må jeg regne med?
  • Hvordan kan jeg unngå støv og stress på byggeplassen?
  • I tillegg: Sjekkliste for besøket ditt hos baderomsplanleggeren
Whitepaper er bygd opp som en rød tråd og går gjennom alle trinnene på en hensiktsmessig måte. Du starter og avbryter helt etter eget ønske, f.eks. for rådgivningssamtaler om det fremtidige drømmebaderommet, og etterpå fortsetter du til neste kapittel.

Merk: Du mottar en engelsk Whitepaper. Noen detaljer kan avvike fra de tekniske og installasjonsmulighetene i Norge. Snakk alltid med en rørlegger om dine ønsker og behov.
“Med god rådgivning og planlegging finner vi løsninger sammen – innimellom kan de også være overraskende.”
Christian Wadsack, interiørarkitekt og foreleser, 2020

Vellykket oppussing: det ligger alltid en god plan bak

Interiørarkitekt og baderomsplanlegger Christian Wadsack.
Christian Wadsack, interiørarkitekt og utdannet møbelsnekker, designer innovative baderom i planleggingskontoret sitt i Bad Oeynhausen og foreleser også som høyskolelektor.

Drømmer du om en oase av velvære eller et familiebaderom? Ønsker du mer komfort for alle og moderne teknologi? Kanskje funderer du allerede på hvordan du kan angripe dette på best mulig måte. Når det gjelder baderomsrenovering handler det ikke bare om det som befinner seg foran veggen, men også om det som ligger bak. 

Da kan du stole på den profesjonelle støtten du får fra en baderomsekspert på stedet, som vil kunne diskutere alle ønskene dine med deg. En kompetent samtalepartner som kan vurdere og gi deg råd om mulighetene for baderommet ditt. Sjekklisten i Whitepaper gir deg et godt grunnlag for å forberede samtalen med rørleggeren.

Baderomseksperten kan sammenfatte alt i en detaljert plan, koordinere arbeidet og står ikke minst ved din side etter at oppussingen er fullført. Er du nysgjerrig på hvilke råd planleggeren gir? Da kan du lese intervjuet med Christian Wadsack i Whitepaper og finne ut hvorfor et overordnet konsept kan være viktig.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG