PowderRain: Tusenvis av mikrodråper

Mildt, mykt og stille: Den nye dusjen med mikrodråper

Er du også glad i å trekke deg tilbake til hjemmets lune rede? Da vil du helt sikkert like ideen med et privat spa hjemme. Med tusenvis av mikrofine dråper vil den nye stråletypen PowderRain fra hansgrohe omfavne deg. I det nye tilfluktsstedet ditt kan du dukke ned, drømme og oppleve total avspenning i en myk og stille verden.

PowderRain spray underneath the overhead shower.
Sykelrytter Peter Sagan setter etter et anstrengende løp stor pris på å slappe av med PowderRain og få ny energi. hansgrohe er tittelsponsor for holdet BORA-hansgrohe.

PowderRain: Avslappende og myk, takket være mikroskopiske dråper

Ni av ti forbrukere er ifølge et studie* enige om at hansgrohe PowderRain har gitt dem "den beste dusjopplevelsen noensinne". Det er ikke så overraskende: De nye mikrodråpene føles herlig mot huden. Og gir deg en gave i form av det mest behagelige som er mulig å få til med vann når det strømmer gjennom en dusj. Disse fine strålene forbereder ikke bare på en unik dusjopplevelse. Vannføringen er i tillegg så genial at det nesten ikke spruter når du dusjer.

Drømmeaktig opplevelse i dusjen med superstille stråle

PowderRain-strålen er utviklet for å gi deg en stund av full nytelse i dusjen slik at du føler at vannet omfavner kroppen din og gjør deg trygg med en unik velværeopplevelse. Den myke strålen sørger for en superbehagelig vannfølelse på hele huden. Tusenvis av mikrodråper gir deg en sanselig dusjfornøyelse som om du sto midt i det lette, stille regnet i en tropisk skog. Vannet som splittes opp i dusjhodet kommer også ekstra stille ut av dysene. Ekspertene i hansgrohe lydlaboratorium har klart å redusere dusjstøyen i betydelig grad: Nå hvisker vannet til deg slik at du kan koble fullstendig ut ved den daglige kroppspleien.

Minidråper, maksimal effekt og lite vannsprut

PowderRain er mild OG effektiv. De mange, mange dråpene spyler vekk dusjsåpen og skyller ut sjampoen grundig og effektivt. Dessuten gir den nye mikrostrålen svært lite vannsprut. For deg betyr det færre kalkflekker å fjerne = mindre rengjøring. Da blir det ekstra trivelig å bruke badet. Og særlig ved de åpne dusjløsningene som er så populære.

Interesse for et nytt løft for dusjen din, men et lite bad?

Trenger du PowderRain, men har et lite bad? Gode ​​nyheter: Det tar ikke mye plass å gi deg selv denne helt nye dusjopplevelsen. Pulsify-dusjer får mest mulig ut av plassen i dusjen din.

Ny Pulsify-dusjfamilie betyr PowderRain for alle

Pulsify-dusjer forvandler vann til et silkeaktig lag med utallige mikrodråper, i PowderRain-spraymodus av varierende intensitet, slik at du kan føle deg veldig oppdatert en gang og dypt avslappet en annen. Uansett hva du vil, når som helst på dagen og i ethvert humør.

Pulsify's romlige mirakler passer i ethvert dusjrom

Vil du ta komforten og vannopplevelsen til neste nivå? Få et Pulsify dusjrør installert - en fullt energigivende glede med overhead og hånddusj.

 
*1.500 forbrukere testede hansgrohe PowderRain i desember 2018 for trnd, et europeisk marketingcommunity.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG