Raindance Select S med PowderRain

Mildt, mykt og stille: Den nye dusjen med mikrodråper

Er du også glad i å trekke deg tilbake til hjemmets lune rede? Da vil du helt sikkert like ideen med et privat spa hjemme. Med tusenvis av mikrofine dråper vil den nye stråletypen PowderRain fra hansgrohe omfavne deg. I det nye tilfluktsstedet ditt kan du dukke ned, drømme og oppleve total avspenning i en myk og stille verden.

The PowderRain jet from the overhead shower.
Sykelrytter Peter Sagan setter etter et anstrengende løp stor pris på å slappe av med PowderRain og få ny energi. hansgrohe er tittelsponsor for holdet BORA-hansgrohe.

PowderRain: Avslappende og myk, takket være mikroskopiske dråper

Ni av ti forbrukere er ifølge et studie* enige om at hansgrohe PowderRain har gitt dem "den beste dusjopplevelsen noensinne". Det er ikke så overraskende: De nye mikrodråpene føles herlig mot huden. Og gir deg en gave i form av det mest behagelige som er mulig å få til med vann når det strømmer gjennom en dusj. Disse fine strålene forbereder ikke bare på en unik dusjopplevelse. Vannføringen er i tillegg så genial at det nesten ikke spruter når du dusjer.

Drømmeaktig opplevelse i dusjen med superstille stråle

PowderRain-strålen er utviklet for å gi deg en stund av full nytelse i dusjen slik at du føler at vannet omfavner kroppen din og gjør deg trygg med en unik velværeopplevelse. Den myke strålen sørger for en superbehagelig vannfølelse på hele huden. Tusenvis av mikrodråper gir deg en sanselig dusjfornøyelse som om du sto midt i det lette, stille regnet i en tropisk skog. Vannet som splittes opp i dusjhodet kommer også ekstra stille ut av dysene. Ekspertene i hansgrohe lydlaboratorium har klart å redusere dusjstøyen i betydelig grad: Nå hvisker vannet til deg slik at du kan koble fullstendig ut ved den daglige kroppspleien.

Minidråper, maksimal effekt og lite vannsprut

PowderRain er mild OG effektiv. De mange, mange dråpene spyler vekk dusjsåpen og skyller ut sjampoen grundig og effektivt. Dessuten gir den nye mikrostrålen svært lite vannsprut. For deg betyr det færre kalkflekker å fjerne = mindre rengjøring. Da blir det ekstra trivelig å bruke badet. Og særlig ved de åpne dusjløsningene som er så populære.

PowderRain i hånddusjer, dusjsett og dusjsystemer

Du kan nyte PowderRain med minimale endringer i dusjområdet ditt. Når du får lyst på en ny utforming av badet ditt, får du en komplett løsning hos oss.

Teknologi kan være så behagelig

For ditt velvære styrer hansgrohe vannstrålene i helt nye retninger. PowderRain har nemlig sin opprinnelse i en innovativ teknologi. De enkelte PowderRain-dysene har seks små åpninger (i stedet for bare én) som deler strålen opp i mikrodråper. Derfor er denne strålen mye finere enn de vanlige dusjstrålene. Og du føler vannet falle fjærlett på huden.

PowderRain-produktene fra hansgrohe leveres med flere innovative hansgrohe-teknologier som vil gjøre livet mer komfortabelt: Select-knapp og QuickClean.

* Ta kontakt med rørlegger for å få installert hodedusj og termostat.

*1.500 forbrukere testede hansgrohe PowderRain i desember 2018 for trnd, et europeisk marketingcommunity.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG