For reisesyke globetrottere

Varmt baderom i etnisk stil med armaturer i matt svart

Er du en globetrotter som elsker å hengi deg til reiseminner? Dette etniske baderommet er gjennomstrømmet av lys og iscenesetter reiselysten på en sjarmerende, naturlig måte – og inviterer deg til en flukt fra hverdagen. Hele baderomsdesignet utstråler en sterk personlighet. De moderne armaturene med sine matte, svarte overflater setter et trendy preg på det eksotiske interiøret.

Etnisk baderom med FinishPlus-armaturer fra hansgrohe.

Eksotisk baderomslandskap med individuelt interiør fra hele verden

Denne oasen av velvære gjenspeiler kjærligheten til eventyrlige reiser – for eksempel til Afrika eller Sør-Amerika. Naturflisene viser de fascinerende fargene i arabiske ørkenlandskap og føles behagelige mot føttene. Tilbehøret laget av tre og naturfibre er nostalgiske reisesuvenirer og samtidig stemningsfulle blikkfang i interiøret. 

En varm ørkenfølelse – for drømmer og lading av batteriene 


I dette interiøreksempelet har det store rommet vindu fra gulv til tak som slipper inn rikelig med dagslys og gir en urban utsikt. Når det blir mørkt, sprer de dansende flammene fra en peis koselig varme og minner om romantiske bålkvelder. Sandfargede gulv, beige vegger og boligtekstiler i dempede toner: I en slik naturlig atmosfære fungerer det godt med moderne kontraster.

Fargede armaturer skaper spennende, stilige kontraster 


Det frittstående badekaret i sort og hvitt og den sorte badekararmaturen er trendy og skaper spennende kontraster. Bak: en innebygd dusj med glassvegg, mørklakkert ramme og dusjkanal. Denne oasen på gulvnivå er en designperle og har et sort dusjsystem med kvadratisk hodedusj, rund Select-hånddusj og minimalistisk, innebygd betjening. Armaturene ved de etniske servantene harmonerer med dette. De ruver maskulint bak hvite bollevasker. Overflatedesignet kalles "Matt Black", etterbehandlingsprosessen FinishPlus.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG