Harmonisk innredning i hvitt

Hvitt er trumfkortet i et drømmebad med myke fargetoner

Hvit som elegant grunnfarge skaper lys og rom i dette drømmebadet, og baderomsarmaturene kompletterer den subtile stilen i den eksklusive FinishPlus-fargen matt hvit på en harmonisk måte. Den tilbakeholdne designen gir rom for individuelle aksenter, som for eksempel de sarte, blå flisene på utvalgte flater. For å bringe naturen inn i baderommets lyse atmosfære kombineres innredningen med planter.  

Lyst baderom med gjennomgående armaturer designet i hvitt.
Hvitt er populært

Lys opp baderommet med baderomsarmaturer i matt hvit

Setter du pris på lyse interiører og vil uttrykke din individuelle stil i baderommet med hvite overflater? Da vil du helt sikkert like de klare linjene i dette drømmebadet, hvor subtile fargeaksenter skaper en personlig signatur. Kombiner den lyse grunnfargen på veggene på en harmonisk måte med lyst tre på baderomsmøblene og himmelblå pastelltoner på flisene der disse er påkrevd. Matte, hvite overflater på baderomsarmaturer og dusj gir optisk ro og et eksklusivt preg på velværebaderommet uten å virke påtrengende. Dusjen i gulvnivå som er atskilt med en enkel glassvegg, byr på et deilig dusjsystem og står for moderne komfort. Mosaikken som her både beskytter veggen, servanten og karet, gjenskaper det livgivende vannet, mens forskjellige planter skaper en ekstra naturlig følelse på baderommet. 

Hvite armaturoverflater viser personlig stil 
Den stilbevisste beslutningen om rene, hvite armaturoverflater er gjennomført i hele baderommet. FinishPlus matt hvit foredler armaturene i serien Talis E, i tillegg til komplementære produkter som dusjslange, holder og det komplette dusjsystemet Showerpipe. Kombinasjonen av termostat, hode- og hånddusj oppfyller høye krav til mangfoldig dusjkomfort og er perfekt avrundet av dusjflaten som er integrert på gulvnivå.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG