Eksklusivt marmorbad

Et drømmebad som skinner av gull, med moderne komfort

I dette eksklusive baderommet smelter marmorens eleganse og det gyldne utseendet på kranene og dusjene sammen. En antrasittfarget vegg skaper kontrast og understreker den visuelle effekten. Eierne realiserer sin foretrukne stilverden med edle metalloverflater supplert med høyeste grad av komfort. Gulvet er gjennomgående lagt i naturstein.

Lyst marmorbad med gullfargede aksenter.
Realisering av din egen estetikk

Eksklusiv stemning på baderommet: effektfullt iscenesatt gullglans

Har du noen gang tenkt på hvordan et baderomsarmatur i skinnende gull i et ganske moderne baderom kan se ut? Da kan dette designet gi deg ideer til en kombinasjon med førsteklasses armaturer i gulloptikk i en romslig og privat spa. Den gjennomgående designen med hvit marmor og lys naturstein minner om klassiske Grand-hoteller, samtidig som man kan vandre inn i gulvdusjen og oppfylle alle ønsker om vannkomfort i et moderne velværebaderom. Det gullfargede servantarmaturet og tilbehøret står i skarp kontrast og iscenesettes av den antrasittsvarte veggen på en svært virkningsfull måte. Det hengende taket og vinduet som går fra gulv til tak skaper et spill av direkte og indirekte lys og gir designen ekstra arkitektonisk kvalitet.

Eksklusive overflater for individuell smak

Det avstemte konseptet med gulloptikk som matcher detaljene i servanten og dusjen, gir baderommet et eksklusivt og harmonisk preg. I tråd med personlige stilpreferanser falt valget på den eksklusive FinishPlus overflaten polert gull-optikk på armaturer og tilbehør fra serien Metropol. Det elegante og varme utseendet er gjennomgående, fra armaturet ved badekaret og inn i dusjen. 3-hulls-varianten med vingegrep er brukt på marmorservanten på en stilsikker måte og er ikke minst nøye kombinert når det gjelder fargen på dette stedet. Hyller og koppholdere, vannlås og servantskap henter igjen det gyldne utseendet, og til og med speilrammen og lampene passer til. I den romslige dusjen med utsikt sørger en Showerpipe for mangfoldige dusjgleder med en ekstra stor hodedusj. 

Fint avstemt med FinishPlus

Eksklusive FinishPlus metallfarger som polert gull-optikk er tilgjengelig i mange serier fra hansgrohe. For en gjennomgående individuell stil på baderommet.

hansgrohe baderomsarmatur og tilbehør i gullopptikk.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG