hansgrohes vannstråler

Velg blant forskjellige stråletyper – dusj etter lyst og humør

Den som en gang har opplevd den sanselige verdenen til stråletypene fra hansgrohe, vil aldri mer dusje med mindre komfort. I vårt eget strålelaboratorium utvikler og optimaliserer vi stråletypene som passer til dine personlige behov. Enten det gjelder daglig kroppspleie, avslapning eller friskhetskick – med mer enn tolv stråletyper oppfyller vi alle dine ønsker.

hansgrohe Crometta hånddusj med Rain-stråle.
Stråletypen Rain: Denne kraftige, oppkvikkende strålen etterlater deg uthvilt og klar for en ny dag.

Riktig stråletype for alle ønsker

Fra et fint duskregn fra hånddusjen til stort sommervannfall fra hodedusjen: Vannstråler kan føles utrolig forskjellige. Når de flyter fra et hansgrohe-produkt løser de ut ren velvære. Men det er også forskjellig hva man foretrekker i dusjen. Med mange og forskjellige stråletyper lever vi opp til dine personlige wellness-ønsker.

Praktiske tester har vist at det finnes tre forskjellige dusjtyper:


 

 • Nytelsesdusjeren liker velvære i stort monn og elsker et mykt, avslappende dusjregn.
 • Effektdusjeren setter pris på en kraftig stråle som aktiverer alle sanser raskt.
 • Fokusdusjeren nyter helst en massasjestråle som skyller bort hverdagens stress og gir målrettet avslapping.

I hansgrohe vil vi at hvert familiemedlem skal få levd ut sin personlige dusjstil og enkelt skifte mellom forskjellige stråletyper. Derfor har vi utviklet Select: På alle Raindance Select-dusjer kan du etter lyst og humør skifte mellom tre stråletyper. Og det er ganske enkelt med ett knappetrykk.

NYHET: PowderRain giver drømmeaktig opplevelse i dusjen

Ser du etter en toppmoderne dusj som kan skjemme deg bort med herlige dusjopplevelser hver eneste dag? Da må du bli kjent med dusjserien Rainfinity fra hansgrohe for dem som stiller store krav til velvære og design. Takket være den mikrofine og ultrastille stråletypen PowderRain, blir den daglige dusjen til en helt spesiell dusjnytelse.
​​​​​​​
Trenger du PowderRain, men har et lite bad? Gode ​​nyheter: Det tar ikke mye plass å gi deg selv denne helt nye dusjopplevelsen. Pulsify-dusjer får mest mulig ut av plassen i dusjen din.

Oppdag Finoris med uttrekkbar tut og få PowderRain ved vasken.

Nyhet: Stråletypen PowderRain

Avslappende myk takket være mikrofine dråper

Hvilken stråletype liker du best?

Vi tilbyr et bredt utvalg stråletyper slik at du kan lage din egen velværedusj. Finn ut hvilken stråletype fra hansgrohe du kan skylle av deg hverdagen med:

 1. RainAir: Et avslappende dusjregn som iblandes luft inne i dusjhodet. Vannet kjennes dermed spesielt mykt og fyldig når det treffer kroppen og omfavner deg i en herlig velværefølelse. Denne varianten minner om mykt sommerregn og er som skapt for livsnytere.
 2. Rain: En kraftig regnstråle med stimulerende friskhetskick for hele kroppen. Den behagelige vannkraften egner seg best til å skylle ut sjampo. For en forfriskende start på dagen og friske deg opp innimellom er denne stråletypen helt riktig.
 3. Whirl: Den virvlende massasjestrålen som skyller bort dagens anstrengelser. Den løser fremfor alt opp spenninger i nakken og skuldrene. Som fingrene til en massør vandrer den kretsende helixstrålen som en skrue over huden. Det ideelle valget for å fjerne stress eller unne seg litt velvære etter en treningsøkt.
 4. PowderRain: Denne myke dusjstrålen sørger for enestående, avslappende og stille vannnytelse. Mikrodråper i tusenvis omfavner hele kroppen. PowderRain er ikke bare sanselig myk men også effektiv: De mange, mange dråper skyller av såpe og ut sjampo uten problemer.

RainStream, CaresseAir, IntenseRain, Massage, Mono, TurboRain, Rainflow, Mix og SoftRain er andre stråletyper fra hansgrohe. Mer om det i bildegalleriet.

Oversikt over hansgrohes stråletyper – la deg inspirere av den beste vanneffekten

Et mangfold av stråletyper som gir deg avveksling i dusjhverdagen

Mange hansgrohe-produkter kombinerer en eller flere stråletyper i én hånddusj, hodedusj eller sidedusj. Dermed kan du få forskjellig vannopplevelse hver gang du går i dusjen og slappe godt av eller våkne i en fei.

Det spesielle med hansgrohes stråletyper: De er kombinert med teknologier som eksempelvis EcoSmart eller AirPower. Med EcoSmart blir vannforbruket effektivt redusert, men effekten er nærmest uendret. Med AirPower derimot blandes det luft inn i vannet – dermed føles dråpene fyldigere og mykere. Vann- og energiutgiftene dine kommer til å synke.

Enten du pirrer sansene med IntenseRain, retter Mono-strålen målrettet for punktvis velvære eller jager bort hverdagens stress med RainFlow: Hver stråletype fra hansgrohe er ren vannkunst og skaper en velværeopplevelse med vannet. Og dusjing blir favorittbeskjeftigelsen din.

 • hansgrohe stråletyper

  Oversikt over hansgrohes stråletyper

  RainStream, IntenseRain, Massage, Mono, Waterfall og Whirl er stråletyper fra hansgrohe. Mer om det i oversikten.

  Last ned her (PDF, 1.2 MB)
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG