hansgrohe whitepaper: Green Bathroom

Et grønt baderom: Slik renoverer og bygger du på en miljøvennlig måte

Er bærekraft viktig for deg når du skal bygge eller pusse opp? Så bra! Planlegger du et nytt baderom, vil du finne en (mer) miljøvennlig variant for nesten alle innredningselementer og byggematerialer. Med denne veiledningen gir vi deg råd om det som gjelder grønne baderom, lar en ekspert si sin mening om temaet «sunn bolig» og hjelper deg å ta beslutninger. For å få tilsendt en kostnadsfri veiledning, fyller du bare ut og sender skjemaet. Du vil så motta Whitepaper på e-post.

Din ledetråd til bærekraftige og miljøvennlige baderom

Sparsom Pulsify hånddusj fra hansgrohe.
Små skritt som utgjør en forskjell: den som bytter ut vannsløseren med ressursbesparende produkter sparer vann – og nyter bekymringsløse velværeøyeblikk.

Det du tenker grundig gjennom før et kjøp, vil i det lange løp redusere det økologiske fotavtrykket ditt – og gjøre godt for familiens helse. Det spiller ingen rolle om du bare vil endre på noen små ting eller bygge om baderommet fullstendig: hansgrohe Whitepaper Det grønne baderommet følger deg gjennom alle fasene av planleggingen og gjennomføringen. Her er et utdrag fra temaene våre:

  • Miljøvennlig baderomsinnredning med bærekraftige produkter
  • Høy levestandard og interiørkvalitet
  • Ressurssparing og resirkulering i system 
  • Hvilke uavhengige miljøgodkjenningsstempel kan du stole på?
  • Velgjørende, sunt lys på baderommet og mye mer.

Merk: Du mottar en engelsk Whitepaper. Noen detaljer kan avvike fra de tekniske og installasjonsmulighetene i Norge. Snakk alltid med en rørlegger om dine ønsker og behov.

“Det desidert viktigste aspektet fra et økologisk synspunkt er lang levetid. Hvis servanten eller badekaret har lang levetid, veier det opp for at det materialmessig kanskje ikke er optimalt.”
Barbara Bauer fra det østerrikske instituttet for bygningsbiologi og -økologi i Wien, 2021.
Den økologiske boligeksperten Barbara Bauer fra IBO i Wien.
Barbara Bauer har testet, gitt råd og undervist om alle aspekter rundt miljøvennlig konstruksjon og sunn livsstil i mange år.

Sunn livsstil: Intervju med en ekspert

En anerkjent spesialist innen bærekraftige byggematerialer, bygningsvurdering og interiørkvalitet: Barbara Bauer. Hun har jobbet ved det østerrikske instituttet for bygningsbiologi og -økologi (IBO) siden 1995 og er også styremedlem i NGO natureplus. I hansgrohe Whitepaper gir Bauer verdifulle tips om materialer med lavt utslipp, muggproblemer og produkters levetid.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG