hansgrohe CoolStart

Med CoolStart har du funnet nøkkelen til å spare energi

Når grepet på et standardarmatur står i midtstilling, slås vannvarmer eller sirkulasjonspumpe på omgående. Det må ikke være slik. Med CoolStart-armaturer fra hansgrohe kommer det utelukkende kaldtvann med grepet i midten. Dermed blir ikke ledningssystemet fylt med varmtvann når det ikke er nødvendig. Først når grepet flyttes til venstre, blandes det inn varmtvann. Bra for både miljøet og lommeboken!

Spar energi i husholdningen med hansgrohe CoolStart.
I midtstilling leverer blandebatterier med CoolStart kun kaldtvann. Varmtvannet kommer først når grepet dreies til venstre.

Slik reduserer du varmtvannkostnadene automatisk

Med hansgrohe CoolStart renner varmtvannet kun når du virkelig trenger det. Energien som kreves til det brukes først når du aktivt dreier grepet til venstre. Du bestemmer hvor høy temperaturen skal være. Grepet kan ikke beveges mot høyre. Resultatet: Den energikrevende varmtvannoppvarmingen begrenser seg kun til situasjoner der den faktisk er nødvendig. Det er som oftest ikke nødvendig med varmtvann til en kort håndvask. 

CoolStart sparer altså energi og rene penger i husholdningen. Til sammenlikning: Et standardarmatur leverer varmtvann i midtstilling. Et hansgrohe CoolStart-armatur leverer kaldtvann i midtstilling. 

Du får CoolStart-armaturer i disse seriene fra hansgrohe:

Finn ditt CoolStart-armatur og spar:

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG