Opplev hansgrohe live

Messer skaper forbindelser

Opplev innovative produkter til bad og kjøkken i et uvanlig miljø: Merket hansgrohe presenterer seg og sine produkter på mange messer og arrangementer over hele verden, fra internasjonale bransjetreff til regionale messer – kanskje også i nærheten av deg. Vi gleder oss til å hilse på deg.

hansgrohe messestand på ISH.
hansgrohe messestand på ISH 2017

På vår messestand kan du bli kjent med banebrytende innovasjoner når det gjelder armaturer, dusjer og dusjsystemer på nært hold: Test våre produkter som du kan oppleve i aksjon, og grip sjansen til å få en personlig samtale. Medarbeidere fra hansgrohe besvarer gjerne alle spørsmål og hjelper deg med å finne den optimale løsningen for ditt personlige drømmebad. La deg inspirere!

Logo for ISH-messen

ISH Frankfurt

Baderomstrender og innovasjoner innen VVS: Med over 2400 utstillere og over 200 000 besøkende er ISH verdens største utstilling i VVS-bransjen. Bevaring av ressursene og bruk av fornybar energi går som en rød tråd gjennom alle produktområder. Hansgrohe presenterer sine nyheter i festhallen på ca. 2000 kvadratmeter. ISH, som arrangeres annethvert, byr også på tallrike foredrag om arkitektur og teknologi. 

Når: 11. – 15.03.2019
Hvor: Frankfurt Messegelände, til nettstedet 
Besøk oss: Festhallen (hall 2)
Alltid gode råd

Forhandlere i nærheten