For trendbevisste purister

Svarte og hvite kontraster i stemningsfulle loftsbad

I dette innredningseksempelet ble det gamle baderommet i loftsetasjen grunnleggende renovert og gjennomgikk en real foryngelseskur. Som et resultat har rommet med skråtak blitt forvandlet til et lyst og moderne drømmebad. Med raffinerte kontraster av lyst og mørkt og en trendy baderomsinnredning i matt svart har det oppstått et stilig velværeområde. 

Yin og yang-stil i hvitt og sort ved badekaret.
Yin og yang på baderommet

En solfylt oase for velvære på ni kvadratmeter

Den smarte inndelingen i visuelle, klart definerte soner gjør at loftsbadet ikke bare blir koselig, men også ser mye større ut enn det er. Vinylgulvet med furumønster og naturlig tilbehør sørger for en koselig atmosfære. Det frittstående, ovale badekaret laget av mineralstøp er et blikkfang som flankeres av et geometrisk gulvarmaturBadekaret er dypt og hvitt, mens armaturet er høyt og matt svart: en slående designkombinasjon i yin og yang-stil! Det friske fargespillet fortsetter på den hvite marmorservanten. 1-greps armaturet med matt, svart overflatedesign sørger for enkel bruk også her. 

Geometriske linjer skaper et tydelig og moderne helhetsbilde

Det utenpåliggende veggelementet som er installert i servantområdet er designet med et stort mosaikkareal i svart-hvitt-antrasittoner. På samme måte som i dusjområdet danner glassflisene en trendbevisst ramme rundt den daglige kroppspleien. En matt svart, firkantet hodedusj omslutter hele kroppen med et behagelig dusjregn. Det flate, innebygde armaturet i matt svart gir mer plass enn et utenpåliggende. Andre kontrastfulle designelementer er radiatoren og skyvedøren med horisontale linjer – holdt i stilige svarte og grå toner.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG