Perfekt komposisjon i naturtoner

Orientalsk bad levendegjort med tradisjonelle mønstre fra Orienten

I det orientalske badet går abstrakte mønstre og myke farger over i en dekorativ helhet. Den rettlinjede innredningen virker moderne. Små mosaikkfliser og geometrisk blomsterdesign skaper individualitet. Et ellers diskret fargekonsept roer ned de livlige motivene og skaper naturlighet. Innovative armaturer og dusj sørger for komfortabel vannytelse.

Dusj med stor hodedusj i orientalsk baderom med mosaikk.
Moderne Orient på badet

Orientalsk inspirasjon og abstrakt design på badet

Liker du abstrakte mønstre og kan tenke deg å innrede et moderne bad med orientalsk eleganse? Da bør du la deg inspirere av de livlige motivene i orientalsk badekultur. Og kombinere dynamikken i Orientens ornamenter med den rettlinjede naturlighetens ro. Mørk mosaikk, kontrasterende veggflater i enkelt hvitt og smale kanter av lyst treverk omkranser store flater med geometrisk blomsterdekor. Et diskret fargekonsept med pastelltoner og jordnyanser temmer det temperamentsfulle interiøret. En innfelt dusj utvider rommet og gir plass til storslagne dusjgleder. Servantplaten med lyst treuttrykk danner en geometrisk helhet sammen med servanten. De rene formene gir rommet naturlighet. I enden av baderommet forlenger en pastellblå veggflate romvirkningen.

Eksklusiv linjeføring og fremtidsrettet teknologi i samklang

hansgrohes dusjsystem Rainmaker Select gjør seg bemerket i den orientalske baderomsinnredningen med elegante rette linjer. Det store dusjhodets raffinerte stråleskive i hvitt glass sørger for allsidig vannytelse. Armaturer fra hansgrohes Talis-serie kombinerer innovativt formspråk med stor brukskomfort. I tillegg bruker disse blandebatteriene vann og energi på en effektiv måte. Ved servantplassen styrer du vannet med en intuitiv trykknapp (Select).

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG