Gjennomlyst og koselig

Koselig baderom med lyse fargekombinasjoner og naturlig innredning

Stor plass under taket gir plass til et koselig badeværelse. Rene, hvite veggflater og lyst tregulv fanger opp og forsterker dagslyset. Den rettlinjede innredningens levende tredekor skaper et naturlig, koselig miljø. Den organiske sammenhengen mellom form og funksjon gjør armaturene til moderne elementer.

Koselig bad med naturlig miljø og lekre armaturer.
Sjenerøst bad med velværeatmosfære

Baderom med åpent preg og naturlig eleganse

Skal du innrede et hjemmekoselig bad i ditt nye eller elegant oppussede hus? Utnytt takhøyden og innred et bad med elegansen til et kunstneratelier. Pussede eller flislagte veggflater i hvitt samt gulvets lyse naturtone forsterker dagslyset. Innredningen virker lett og funksjonell i det vennlige interiøret. Baderomsmøbler med tredekor, tilbehør i naturnyanser og et rustikt teppe setter individuelt preg på klare geometriske former. Store vinduer reduserer takvinkelen og trekker naturen inn i rommet. Den åpne overgangen til soverommet lar rommene smelte sammen og understreker det hjemmekoselige preget.

Bad i hjemmekoselig stil med moderne armaturer for effektiv vannytelse

Med deres presise og naturlige design skaper hansgrohe-armaturene i Talis-serien levende detaljer i dette hjemmekoselige badet. Overflatene i skinnende krom gjør seg svært elegant i det lyse, rettlinjede interiøret. Ved servanten styrer du vannet med en intuitiv Select-trykknapp. Dusjen har sin plass bak den tynne glassveggen. Den store hodedusjen og hånddusjen fra Raindance-serien gir varierte, komfortable dusjopplevelser.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG